Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
privacy99
senior tag
Minden játék DVD-n van, amit boltban veszel. A filmek nagy része DVD-n van amit a boltban veszel. A haver DVD-re írhatja ki a játékot/filmet mert ő csak azt ismeri. Az irodában a szoftvert DVD-n adják oda, hogy feltelepítsd. A Windows csak DVD-n van meg.
Én is szeretnék megszabadulni a DVD halomtól, de szerintem még nem tartunk ott, csak ha mindenki csinálna egy generációváltást, na meg ha nem csak 5GB tárhelyet kapnál a neten, és az nem lenne lassú. Pár évig még kelleni fog a DVD, de amúgyis utána jön a Blu-Ray, tehát lemez akkor is lesz csak másik, a lejátszók meg ismerni fogják a DVD-t is.
Véleményem szerint ha valakinek csak olyan gépe van, amiben nincs DVD olvasó, az nagyon meg tudja szívni, sorolhatnám 1 napig a szituációkat, egyszerűen még kell, sok helyen alap dologként kezelik, te meg bemondod hogy neked nincs, elröhögik magukat és azthiszik szerencsétlen vagy
Azt meg nem is említettem hogy sok ember(köztük én is) jobban szereti(sokkal jobban), ha a megvásárolt játék nem pár bitből áll, és fizikailag nem létezik(Steam-re is gondoltál gondolom), hanem ott van a polcon rendes dobozban.
Ne érts félre, én is kidobnám, váltanék netes tárhelyre inkább(van is jó pár ilyenem) és én is alig használom, de használom néha napján az olvasót(új játékok, haver ad valamit, régről kell valami, apukám kiír valamit). Írni nem szoktam az tény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7370 - Intel Core m7 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest