Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozsa74
őstag
A VR kapcsán egy olyat vettem észre, hogy minden 4. vagy 5. futam, függetlenül pályától , autótól, körülményektől , elkezd egy olyat csinálni, hogy ugrál előre a kép, mintha egy csomó képkocka kimaradna. Mintha valami túltöltődne x db verseny után. Ilyenkor csak a restart segít nálam.
-
Bandit21
addikt
Áádehogy...
Én ha látom a 2*-ot már megyek tovább.
Nem értem teljesen, mert Laguna és M Panorama kifejezetten az ismeretlen pályák közé tartozik nálam (tudom a vonalvezetést de alig megyek rajtuk) és azokon pl a szakaszok könnyen megvoltak, de a teljes körös 2* Lagunában sikerült hamar alig 2 tizedre a 3*tól míg Mount P-n meg alig.
Én elvagyok ezzel, majd ha kész - szándékosan lassan haladok vele, heti 1x ülök oda kb - majd rágyúrok a 3*-okra. Jó mert teljesíthető, de nem is rögtön a maxon. Talán az első fülön még odavoltam, h minden 3* legyen, de pl az elektromossal nem jött össze sehogy és rá is hagytam. Egy csomó autóban van pl rajt elektronika amit nem használok, és a rajtoknál rengeteg (ami néha kell a 3*-hoz a végén) elmegy. -
-
Bandit21
addikt
Ami a legjobb hogy a béta alatt elért állapot elszállt kezdtem újra.
Tegnap megcsináltam az első kettő ötöst.
De közbe is volt olyan hogy kész volt a 4. csempe de a menübe vissza térve nem az 5. fogadott mint aktiv hanem úgy nézett ki mintha semmit se csináltam volna addig.
Újra megcsináltam az elsőt, menü vissza akkor meg már mutatta újra hogy kész a 4-ig.
Szerintem próbálnak ezt azt és épp arra terelnek amit tesztelnek.
Lehet épp az academyt nézik azt meg akkor így lehet ha mindenki oda van kötve. -
KaraDani
addikt
-
fatal`
titán
Én még nem tapasztaltam ilyesmit itt, de nincs is túl sok játékidőm (bár volt egy órás session).
Viszont ez valószínűleg más lesz, WRC-ben eredetileg a shadereket nem fordították előre, ezért az UE menet közben csinálta, amiatt akadt. Ez másik engine.
Lehet, hogy VRAM leak van és nekem hosszabb sessionön jelentkezne a 24GB miatt.
-
Bandit21
addikt
Én ahogy gyorsan átolvastam ez csak egy Stage a tesztben. Minél többen mennek annál gyorsabban kész.
Aztán majd jön a multi is. Nem kell örökre az academybe maradni ha most kipróbálod. Amúgy én se megyek sose ilyeneket. Utoljára nsf most wanted vagy mi volt ahol offline mentem végig karriert. -
Bandit21
addikt
Az elég f@sza bár a 3080 ti meg egy elég jó kártya (4070 super féle van kb?) tehát ha ultra is azért egy 120-160 nem ártana ha kiesne a játékból különben a sima kártyás népek csak diavetitest nézhetnek.
-
GalaHU
addikt
Arra lehet az igazság amit Zsozsa mond: évekkel ezelőtt navigáltam egy srácnak, ORB-ben mentünk N2 géposztályban egy Suzukival. Picivel kèsőbb lehetőséget kapott Subaru WRC-t vezetni (sajna már nem velem) és én is azt kérdeztem mennyivel nehezebb vezetni? Azt mondta hogy konkrétan könnyebb, mint az N-est! 2.fokozatban addig megy keresztbe aszfalton amíg el nem unod és kattintasz egy hármast. A fél meg olyan mintha kidobnál egy horgonyt.
De minden féktávot centire pontosan belőni, a kijárati íveket eltalálni, mindezt 2 napon át folyamatosan koncentrálni, az a művèszet! Ott válik el a s…r a májtól…
-
zsozsa74
őstag
Szerintem itt inkább arról lehet szó, hogy, olyan gyorsan nem tudunk vele körbe menni, mint ők. Lásd, anno pl. Palik Laci, egy befizetős, pár órás (napos?) felkészítés után simán körbe F1-ezett a Hungaroringen. Nem zúzta le a gépet, de még csak tönkre sem tette a technikát.Talán akkor még nem is Dakarozott, bár az meg teljesen más tészta. Ezt persze csak tippelgetem, de végül is ezekben az autókban is gáz, fék, kuplung, váltó, meg kormány van, szóval miért is ne tudna körbeevickélni az ember egy pályán?
-
KaraDani
addikt
Most, hogy mondod tényleg. Morad mindíg ezt mondja, közben meg másoktól meg a fordítottja jön sokszor, fene tudja mi az igazság, én se fogom tudni eldönteni a rengeteg valós tapasztalatom alapján az tuti
Csak arra akartam kilyukadni, hogy maga a nehézség nem biztos, hogy elég jó mutató arra mennyire jó és élethű az adott szim. Én is az iRacing fékezést preferálom. Az eső meg ott a legjobb az tuti. De mondjuk az autók sokszor súlytalanoknak érződnek, az nekem itt sokkal jobban átjön például. Én mindenesetre bizakodó vagyok, örülnék, ha jó lenne ebből a végeredmény és lenne több választási lehetőség.
-
Joshi
titán
Anno szegény Richard Burns élete utolsó idejét beletette az RBR fejlesztésébe, sokáig etalon volt az a játék. Ma ha újra nekiállhatna egy ilyen játék fejlesztésének, szerintem már nevetne az akkori RBR játékán. Ez van, fejlődik a technika, soha nincs olyan hogy a legjobb.
-
KaraDani
addikt
Szerintem a nehézség, meg hogy mennyire érzel rá, az nem feltétlenül függ össze az élethűséggel. iRacingezek 10+ éve, teljes mértékben egyetértek azzal, hogy azt nehezebb vezetni mint ezt. De ez azért van mert az iRacing élethűbb? Vagy azért, mert iRacingben eléggé problémás a gumimodell régóta, egy komolyabb slideot nem lehet megfogni (jó ez azért már javult valamit) és kevesebb/rosszabb minőségű visszajelzés jön, és nem olyan minőségű az abs? Évek óta pont mindenki azért szidja iRacinget, mert úgy kell vezetni minden autót mintha tojásokon lépkednél és az irl pilóták azt mondják, hogy ennél sokkal többet engednek az autók valójában. ACC-t én személy szerint nem szeretem, a fékezést ki nem állhatom, szerintem lehetne nyugodtan gombon is a fék annyira on / off. De iRacing meg a másik véglet, azt mondják, hogy abban amilyen az ABS annál az életben már jobbak az autók. Utálom az ABS-t, de ez megint nem szempont, hogy élethű-e vagy sem az adott szim, csak az én preferenciám. AC-ért se rajongok, de a sok modolt tartalommal tény, hogy az lett a "funolós" szim. Ez szerintem egy tök jó alap most fizika terén, nekem személy szerint hihető és nagyon intuitív pár autó viselkedése, pár hülyeséget leszámítva. Nem érzem csöppet sem árkádnak, csak csiszolatlannak még, ha ezt kipofozzák és még jön rá a casual open world tartalom is, akkor ez szerintem egy nagyon jó szim lehet. Még egy tisztességes online rendszer kéne beépítve, mint hab a tortán, hogy azt miért csak iRacing képes megoldani 15+ éve az számomra felfoghatatlan.
-
GalaHU
addikt
Bár a jelenlegi autókínálatból nekem tapasztalatom csak MX5, GT/GR86, 296 vonalon van IRL, de azokkal összehasonlítva teljesen jó az utcai autók fizikája szerintem. Nagyon hasonlít az eredeti Assetto-hoz, ami nem is csoda mert talán az volt a kiindulási alap, nem az ACC.
Nyilván látott már a világ fizetett infulencereket, de mondjuk Coach Dave -aki számos játékhoz iRacing, AC, ACC, LMU, stb kínál profi setup-okat- és valódi versenyeken gyötör egy Ferrari T-t valószínűleg nincs rászorulva az apróra. Ennek ellenére neki is nagyon tetszik és annyira valósághű, amennyire jelen állapotában lehet.
Vagy ott van James Baldwin aki szintén önerős GT3-as driver a brit bajnokságban egy Mekivel (tesztelt BMW-t is), feltehetően őt sem lehet csak úgy lekenyerezni, mégis valósághoz közelinek tartja a legtöbb szempontból...
Jimmy már rég nem az a harsány ripacs aminek indult, egész jó IRL versenyző vált belőle szóval számomra ő is szavahihető...
A magam részéről az agyatlan AI ellenére is tök jól szórakozok vele, és ettől csak jobb lesz majd! Kár volt a 0.1-ben a VR-t erőltetni mikor a grafikai motoron is bőven kell csiszolni, de azért az elévülhetetlen érdeme, hogy nagyon kevesen számolnak be fagyásokról (igen, rád nézek LMU, ami konkrétan játszhatatlan volt többeknek) egy közepes konfigon is kellemesen játszható. Van benne tartamom is, amiről a Rennsport ugyanebben a fázisban csak álmodozott
A roadmap is világos, innen még 8-9 hónap a megjelenés, szóval ne kritizáljuk vehemensen a fő fogást tálalás előtt.
-
Bandit21
addikt
Nekem kicsit hotlap érzésem van.
Persze el lehet égetni meg ki lehet hűteni de kb 3 kanyar után zöld.
Viszont az is igaz hogy eddig csak nézegetjük állítgatjuk menni kéne vele 30 kört egyben.
Láthatóan nincs még por, füst, szeritem a pálya nem dinamikus meg (nem az időjárás,)
Simán lehet hogy valami alap profil fut.
Nekem ACC hez képest eltér pl a sóder végre érezhetően fog vezeti a gumit van ellenállássa érzem ahogy tolja a kocsi a kavicsokat.Viszont tényleg menj már pár kört egy 488 al vagy a mercivel.
Tegnap írták páran ezt a stab dolgot este rá néztem pro val megyek ott eleve off.
Annyiban látszik hogy új az egész hogy rengeteg van még benne.
Én úgy döntöttem hogy csak Merci és Imola.
Így nem zavar össze a többi autó meg pálya és ha változik a jatek akkor észreveszem talán jobban.Első nap 45 végéről 44.1 ig mentem le tegnap csak 2*10 perc volt de már 43 közepe.
Autó setuphoz sem nyúlok szándékosan.
-
Lac-coo
őstag
Egy gyökér vagyok , tudom, de 20 percet néztem streameket , és ugyanerre jutottam. Talán később javul, de jelenleg ennél fényévekkel jobbak vannak a piacon.
Azt hittem, Kunos ennyi sikeres játék után kicsit túlmenz már a garazsfejleszto szintén de nem...
Modding nélkül kivancsi vagyok mire viszi.... -
szacsee
nagyúr
Köszi a beszámolót, a frissítésről nem is tudtam, ma néztem rá és 3-ra ütemezte a steam ezért volt kicsit hiányérzetem.
Aki akciósan venné hivatalos forrásból (nem szürkeboltos ), annak most a wingamestore -ból érdemes beszerezni.
Első vásárlás esetén 5% off alábbi kóddal: pcgames5off
25,45 dollárért jó vétel.szürkeboltos verzió jelenleg ~22 euro
Aktuális akciós árért érdemes itt körülnézni.
Kezdőknek érdemes a régiót Európára állítani és a keyshop-ok kijelzését tiltani, ha szürkeimportos termékkel nem akarsz foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest