- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozsa74
őstag
Ezeknél sincs végleges, egyszerűen abbahagyják a velük való foglalkozást, amikor inkább már egy újat fejlesztenek. ACC-nél is hányszor volt gumimodell, bop, stb változtatás...
Amúgy meg pl a graf motor, meg ui egy része az tényleg kb. százéves. Rossz ránézni. A világ pénze náluk, már kb. kétszer kellett volna motort váltaniuk .. -
zsozsa74
őstag
Rengeteget változott már pozitív irányba a szim. Sokan elfelejtik, hogy kb. fél áron egy EA állapotú címet vettek. És mégis fullos játék minőséget várnak már most. Nem is értem... De persze meg lehet majd venni a végén 70-80 euróért is (500 ft körüli árfolyammal, ha tovább repülőrajtozunk).
-
zsozsa74
őstag
A VR kapcsán egy olyat vettem észre, hogy minden 4. vagy 5. futam, függetlenül pályától , autótól, körülményektől , elkezd egy olyat csinálni, hogy ugrál előre a kép, mintha egy csomó képkocka kimaradna. Mintha valami túltöltődne x db verseny után. Ilyenkor csak a restart segít nálam.
-
zsozsa74
őstag
Azt még észrevettem, hogy pályánként változik a VR teljesítmény. Brands Hatchben valami nagy gond volt, ugrált előre a kép, akármennyire vettem le a beállításokat, Fujin meg gyönyörűen megy high-on. Laguna Seca, Suzuka, Imola olyan köztes.
-
zsozsa74
őstag
Az én VR-os tapasztalatom kissé más, mint az eddigiek. A hw egy 4080 + 5800x3d + Quest 3.
High beállításon, az anti aliasingot highra húzva gyönyörűen elgurulgatok 19 ellenféllel. Így már nem is recés. Szerintem egész jól fut, egyedül a lassú kanyarokban receg be úgy igazán, főleg a kocsik olyan szellemszerűek lesznek a kanyar erejéig. Nekem legtöbbször elég simának tűnik. Mondjuk én nem is vagyok érzékeny az alacsony fps-re. Egy órát elkörözgettem, semmi bajom nem volt.
Egyébként szerintem rohadt jó a fizika, nyilván azt is kalapálják még, de én teljesen gumikon guruló járgányoknak érzem a legtöbbet. A Masertai GT2 meg szerintem szenzációs. A hang is egyes kocsiknál brutál, pl. a Maseratinál!
. Már működik a legtöbb haptic cucc is. Kezd ez nagyon kupálódni! Mondhatom ez alapján, hogy nagyon sokat várok tőle.
Az AI is már tűrhető. Jó lesz ez!
-
zsozsa74
őstag
Érdemes, mert most jóval olcsóbb, mint amikor 1.0 lesz és még az euró sem 500 ft, de azért haladunk felé.
De alfa, az biztos. Egy ránézésre jó, de sok bosszantó ezmegaz van benne. Még. Most már talán hamarosan jön egy szép nagy update, ami sok mindent rendbevág, még egy trélert is adtak ki hozzá.
-
zsozsa74
őstag
Hű bammeg, kemény 5 perc a semmiről. Vagyis ezt már igaziból hallottuk is. A lényeg az volt, hogy megerősítette, hogy single playerben is kiválóan használható lesz és, hogy nagyon dolgoznak. Ja, meg, hogy a modding cuccokat előbb kiadják a közösségnek. Ennek kár volt ekkora feneket keríteni. De még egy megközelítő időpont sem volt a következő update-ről...
-
zsozsa74
őstag
Ma 17.45-től update bejelentés YT-on. Már ilyen is van. LOL...
-
zsozsa74
őstag
A héten várható egy nagyobb update: [link]
Többek között a vr-nak is ad egy löketet. Vélhetően a jó irányba...
-
zsozsa74
őstag
válasz
Bandit21 #343 üzenetére
Igen, ez így van, én is most jöttem rá. Amúgy nekem bejön ez az Academy, jókat lehet vele szórakozni, igaz, hogy a két csillagért is néha vért izzadok, a három meg elvétve jön össze, vagy annyi időt nincs kedvem beleölni. Most már a Sony nyugodtan megtarthatja a GT7-et ps-en, gyakorlatilag minden fícsöre meglesz egy pc-s szimben is.
De azért azt én is remélem, hogy az online használat nem fog attól függni, hogy milyen single player eredményeket érek el, mert az nálam kb. a vége pc-n egy szimnek. A pénzemért korlátlan játszóteret akarok, bármely játékban lévő autó-pálya kombóval. Nem vagyok hajlandó grindelni xp-t, meg creditet, sajna én ebből kiöregedtem.
Egyébként elég szar vr-ban a látvány jelenleg, tiszta rece meg homály, viszont a frame rate úgy általában nem rossz (na persze főleg egyedül). Várom nagyon a 2. early access fázist, ott ígérnek jelentősebb vr fejlesztést. Legalábbis a road map alapján.
-
zsozsa74
őstag
Na én béta nélkül ránéztem ismét a játékra, sikerült végre kigugliznom, hogy miért látom furán a vr képét. Hátha másnak is akad ilyen gondja, így megosztom. Ki kell kapcsolni minden dlss-t, fsr-t, ami éppen be van kapcsolva! Na és persze ezt csak non-vr módban lehet megtenni.
Aztán le kellett vennem vr low-ra, hogy simán fusson (egy 4080-al). Persze ez csak azt jelenti, hogy egy autóval a pályán futott simán. De egyébként így sem volt nagyon csúnya, csak kicsit homályosabb, mint kéne. De így végre nagyon jókat tudtam autózni, mert képernyőn én már csak szenvedek az ívekkel, meg a féktávokkal.
Pluszban beállítottam a Simagic javaslatait az FFB-hez és nagyon kedvemre való lett az is, meg még beállítottam a shakereket és reaktorokat, így végre életre kelt nekem a játék! Bár pár dolog sajna hiányos, kerékkipörgést nem tud, vagyis gondolom a telemetriából nem megy át az erre vonatkozó adat. De így már volt ABS-em, és keréklbokkolásom, ha 0 ABS-el, vagy olyan kocsival mentem, volt úteffekt, meg motor zizgetés és váltás effektek is. Így már egész jól éreztem magam.
Szerintem a vezetés élmény és a fizika már most is nagyon király, legalábbis az én szám íze szerinti. Érdekes, hogy így beállítva mindent, azonnal otthon éreztem magam a kocsikban, pedig a sima AC-ben ez sosem történt meg velem, ezért alig használtam azt a szimet.
Kipróbáltam persze egy-egy 20 fős versenyt is, de akkor a vr teljesítmény már nagyon ótvar volt, na meg az AI az inkább pre-alpha állapotú, mint akármi más, nem nagy élvezet velük küzdeni.
Szerintem nagyon ígéretes az EVO!
-
zsozsa74
őstag
Na meg is jött a Simagic support a játékhoz!
-
zsozsa74
őstag
Peccselgetik jó gyorsan, de azért egy jó Control beállítós rész lehetett volna hozzá alapból. Meg azt gondoltam, hogy a VR támogatás magától értetődő lesz már ez elején is, hogy mindenki élvezhesse a játékot. Már csak az alapján, amit mondtak.
Egyébként 4 éve hallottunk először az AC EVO-ról, az azért nem kis idő. Azt hittem ez alapján, hogy az Early Acces verza alapból többet fog nyújtani. De szerintem jó lesz ez! Vezetés nagyon tetszik benne, csak így, hogy még "némák" a shakereim, meg a reaktorok, na és, hogy csak képernyőn tudok vele menni, kevésbé élvezem egyelőre.
-
zsozsa74
őstag
Szerintem itt inkább arról lehet szó, hogy, olyan gyorsan nem tudunk vele körbe menni, mint ők. Lásd, anno pl. Palik Laci, egy befizetős, pár órás (napos?) felkészítés után simán körbe F1-ezett a Hungaroringen. Nem zúzta le a gépet, de még csak tönkre sem tette a technikát.Talán akkor még nem is Dakarozott, bár az meg teljesen más tészta. Ezt persze csak tippelgetem, de végül is ezekben az autókban is gáz, fék, kuplung, váltó, meg kormány van, szóval miért is ne tudna körbeevickélni az ember egy pályán?
-
zsozsa74
őstag
-
zsozsa74
őstag
Én majd egy fél év múlva ismét ránézek az Evo-ra. Addigra sokat fognak kalapálni rajta. Ennyi időm nincs, hogy kísérletezgessek egy szimmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest