Új hozzászólás Aktív témák
-
zsalesz
aktív tag
válasz
zsozsa74 #422 üzenetére
Hát lehet én nézek be valamit de nálam nem tölti be a H váltós presetet.
Van ugye a Manage presets menüpont. Ott én csináltam egy paddle shifter és egy H shifter presetet. Ha betöltöm a paddle shiftert frankón működik a pillangó váltó és a kuplung a kormányon.
Beállítok egy H váltós autót betöltöm a H presetet és nem vált át, továbbra is minden a kormányon marad. Ha ilyenkor újra hozzárendelem a sebesség fokozatokat és a kuplungot, hogy pedálon legyen működik. De ha kilépek és újra használni akarom akkor megint nincs H váltó és kuplung pedál.
Tényleg újra be kell állítani minden alkalommal mikor H váltós autót akarok használni?
Akkor miért van Manage presets???A másik, hogy a simhub használata csak az RPM, Gear, gumihőmérsékletet mutatja, nem számolja a köröket, nem mér időt, nem mutatja a relatív időket. Ez másnál is így van?
-
sentry0
tag
válasz
zsozsa74 #387 üzenetére
Én megjelenés napján már vissza is váltottam pénzre a szimulátor árát
. Én nagyon gyorsan realizáltam, hogy nem akarok ezzel 1 évet szenvedni, és havonta szembesülni a frissítésekkel, és mindig szokni, ahogy változik valamit a szimukátor és bosszankodni, hogy még ez sincs kész, ezt is jó lenne megcsinálni, stb. Inkább még megjelenés előtt megveszem, ha már mindenki azt írja hogy közel kész a játék, vagy megjelenés után 2-6 hónappal, ha már tényleg kész is lesz.
De mindenkinek respect aki megfinanszírozta a játékot előre, és ők anyagi biztonságban fejleszthetik tovább.
Soha nem voltam az early access híve. Beam NG-t leszámítva, mert ott tényleg látom, hogy valami olyant csinálnak, amit eddig soha senki. És lehet 5 év mire kész leszHa valaha kész lesz
De sajnos szerintem a megjelenés napján nagyon erősen alfa verziós volt a játék. És bevallom, nem tudom nagyon elhinni, hogy ez kész lesz idénre, teljesen, úgy, hogy minden amit ígértek kész lesz. Remélem tévedek. De gyanítom hogy ez 1-1,5 év múlva lesz olyan állapotban amilyenbe a többség látni szeretné.
Én nagyon nem örülnék, ha ez lenne az új irány, hogy félkész játékokat szponzoráljon meg a játékos közösség egy része. Főleg hogy előtte a hype-ot az egekig verik. És ahogy látom szépen leült a topik is, nem túl sokan hajtják napi szinten. -
-
biker
nagyúr
válasz
zsozsa74 #126 üzenetére
hát igen, ebben is van valami.
azért sok ilyet láttam már, hogy valaki beül, és aztán 30-40mp minusszal körbegurul harmadikban
Persze ki tudja, ha velem aláíratják hogy az okozott kárt ki kell fizetni, és tudom hogy az 4cm-es karbün füllentyű amit a térdemmel lerugtam épp az már 680€ volt, akkor nem nyomnám neki én se -
KaraDani
addikt
válasz
zsozsa74 #116 üzenetére
Tudom, csak azt nem értem, miért nem foglalkoznak ezzel a devek alapból és miért kell egy külső utólagos megoldásra támaszkodni, hogy normálisan tudjon az ember versenyezni online ligázás nélkül szabadon. iRacing nem a fizikában mutatott fölénye, vagy kiváló árazása miatt van ott ahol. Ezért gondolom hogy nem lenne rossz, ha foglalkoznának már ezzel esetleg developer oldalról is játékon belül, bár gondolom nem fognak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- EAFC 25
- Opel topik
- OTP Bank topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged