- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Nem kell presetekkel szórakozni. Beállítod a presetben a H váltót is meg a szekit is és a játék tudja melyik autón milyen váltó van.
A preset szerintem inkább arra való, hogyha egyik nap controllerrel akarsz játszani, a másik nap kormánnyal, vagy VR-ban máshova akarod rakni a gombokat, akkor tudsz váltani közöttük.
-
fatal`
titán
válasz
Tibiajax #377 üzenetére
A.4090 min. 50 százalékkal gyorsabb, lehet még nagyobb különbség is van. Ráadásul ekkora felbontáshoz kell a vram is.
Nekem egy UW monitoron fix 144 fps natívban DLSS nélkül (3440x1440). Bár sok autóval még nem néztem, mert gatya az AI egyelőre, szóval ez hotlap.
De ez továbbra is egy early access alpha.
-
fatal`
titán
Elég nagy különbség, hogy ez saját engine-nel megy és biztos, hogy az is még messze van a késztől. ACC esetén egy kész enginenel dolgoztak.
Single screenen egyébként annyira nem vészes a teljesítmény, de a VR-on még bőven kell dolgozniuk, mert gyakorlatilag játszhatatlan.
Persze a látvány sem végleges, majd meglátjuk.
-
fatal`
titán
0.1.6 - Február 19
- Lancia Delta HF Integrale "Evoluzione 2"
- Lamborghini Huarcán STO
- Fuji Speedway -
fatal`
titán
Én még nem tapasztaltam ilyesmit itt, de nincs is túl sok játékidőm (bár volt egy órás session).
Viszont ez valószínűleg más lesz, WRC-ben eredetileg a shadereket nem fordították előre, ezért az UE menet közben csinálta, amiatt akadt. Ez másik engine.
Lehet, hogy VRAM leak van és nekem hosszabb sessionön jelentkezne a 24GB miatt.
-
fatal`
titán
Megy valakinek a bétával az online mód most? Elindítom, amíg nem ér el a főmenübe, addig zöld az online jobb alul, aztán közli, hogy nem tudott kapcsolatot létesíteni és átvált offline módba.
-
fatal`
titán
válasz
KaraDani #197 üzenetére
Én az i30-cal körözgettem egy fél órát, nagyon bejön. Szerintem jó lesz ez, ha kipofozzák. Lehet én vagyok az egyetlen, de várom a free roamot is.
Kiváncsi vagyok mit raknak be driving licensenek. Mire összekalapálják kicsit ilyen PC-s GT/TDU keverék lesz.
Aztán majd biztos ontják magukból a DLC autókat jövőre.
-
fatal`
titán
Jött egy közel 40 gigás patch.
Version 0.1.3 of Assetto Corsa EVO is now live. This includes:
- fixed Settings-Controls UI page issue preventing correct visualization for bound controls icons
- added axis visualization into the Settings-Controls UI page
- Car customization is now enabled in offline mode (thumbnails remain in original colors). This allows users to customize their cars for showroom visualization and single player game modes
- Car customizations are currently reset when quitting the game. Full online mode for all will be enabled very soon.
The team is now focusing on additional fixes and the introduction of online mode and its related features.
Thank you for your participation in the Early Access Program
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ilyen lesz a Pragmata
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest