- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
KaraDani #418 üzenetére
A VR homályosságra rájöttem. Az openXR fixed foveated rendering okozta, valamiért bugos a játékkal. Nem tűnt fel, mert az előző verziónál csak durva upscalinggel és ezzel lehetett elérni a 80fps-t nekem és az már okádék volt már magában az upscaling után is, aztán úgyfelejtettem. Most ezt kikapcsolva normális a kép, Imolán practice épp megvan 80fps very lown 100% resolutionnel valve indexxel és 7900xt-vel. Jóval jobb a helyzet mint volt, még egy ekkora ugrás és már egész tűrhető lesz.
-
zsalesz
aktív tag
válasz
KaraDani #366 üzenetére
Ryzen 7 5800X3D., RTX 4070 Super. 64Gb Ram.
Triple 1440p alatt, a grafika lebutítva legalacsonyabb szintre a max FPS 35, de folyamatosan dobálja lefelé. Gyakorlatilag diafilm vetítés az egész... Játszhatatlan, értékelhetetlen.
Egy képernyőn 1440P-ben minden fullon a 90FPS-t szépen tartja. Totál optimalizálatlan három képernyőre jelenleg.
Példának okáért az LMU-ban minden maxra tolva, multi classban a fixre állított 93FPS-t nagyon stabilan tartja, egy reccenés nélkül.
Nyáron visszanézek az EVO-ra, én addig ezt elengedem. Elég sokat öltem a szim/hardver fejlesztésbe, így most élvezni akarom. Jelenleg ezt az LMU biztosítja számomra minden tekintetben. -
fatal`
titán
válasz
KaraDani #197 üzenetére
Én az i30-cal körözgettem egy fél órát, nagyon bejön. Szerintem jó lesz ez, ha kipofozzák. Lehet én vagyok az egyetlen, de várom a free roamot is.
Kiváncsi vagyok mit raknak be driving licensenek. Mire összekalapálják kicsit ilyen PC-s GT/TDU keverék lesz.
Aztán majd biztos ontják magukból a DLC autókat jövőre.
-
sentry0
tag
válasz
KaraDani #178 üzenetére
Mivel saját grafikus motort építettek, szerintem ebből jön az hogy 1) még nincs jól optimalizálva 0.1.x verzióban, és 2) bőven van lehetőség még optimalizálni mire megjelenik.
De az biztos hogy kell is optimalizálni. Szerintem ez csak kicsit szebb mint az ACC, de még bőven GPU igényes. Ami mondom még egyszer, a jelenlegi verziószámból és saját motorból egyértelmű következik is szinte.
Viszont ha nem tudnak rajta csiszolni, az viszont szerintem ultragáz és akár a bevételben is megjelenhet. De nem aggódom. Azért 10-11 hónap alatt sokat lehet ezen javítani és fognak is. -
GalaHU
addikt
válasz
KaraDani #120 üzenetére
Sokan azt gondolják, hogyha valamit nehéz vezetni, akkor az életszerű... Egy-két segítséget mellőző kategóriánál talán igaz, de a mérnökök mindig arra törekednek, hogy a lehető legkönyebb legyen vezetni az autót, jó legyen az egyensúlya. Egy jól belőtt futóművű autó tűpontosan (sic!) kanyarodik, ha elindul a hátulja egyszerűbb összehorgászni, stb...
Egy full széria GT86 olyan kezes kikapcsolt kipörgésgátlóval, hogy rögtön elhiteti veled hogy minimum egy Takumiba oltott Drift King vagy...
A most futó versenysorozatok nagyrészénél is arra törekednek, hogy egyszerűen a pályán maradjanak az autók, mert abban semmi jó nincs nézői szemmel, ha folyton pörögnek-forognak-kavicságyaznak, nevezőként meg nem akarod minden héten szögelni a kocsit, mert egy fél mm-es pedálúton múlik, hogy blokkolnak a kerekek és irány a fal.
Egyébként meg akárhány versenyzőt kérdezel, szinte mind mást mond mi a legélethűbb...
-
biker
nagyúr
válasz
KaraDani #115 üzenetére
Érdekes, mert Morad szerint az iracing van a legközelebb a valósághoz, főleg a fékezést kiemelve
az ahogy ficánk egy egy autó féktávon, az nagyon ott van. Rre esetén csak visítva megy előre a kocsiakkor átfogalmazom: eddig nekem az volt a benyomásom, hogy az iracing a legközelebb ahhoz, amit én autóvezetésnem érzek
főleg az esős rész nagyon jó
accben a fékkel nem tudok mit kezdeni, rossz. Rennsport azt másolja. És accben alig tudom megfogni az autót, míg iracingben igen. De ahhoz képest mit küzdök iracingben megfogni egy kitörő autót, itt sokkal könnyebb. Hát nem vezettem még határon gt3-at, nem is fogok már, de ha ilyen, ám legyen
meggyőzhető vagyok -
zsozsa74
őstag
-
Win-T
őstag
Én is valami ilyesminél maradok azt hiszem. És Fanalabban (már ha Fanatecet használsz, bár gondolom más márkánál is vannak ilyenek) az effecteket meghagytad vagy off?
Bandit21: Bár nekem Nvidia 4070 van, de én inkább egy 15-20 fps mínuszt tapasztalok DLSS Ultra Quality mellett 1440-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest