- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsalesz
aktív tag
válasz
zsozsa74 #422 üzenetére
Hát lehet én nézek be valamit de nálam nem tölti be a H váltós presetet.
Van ugye a Manage presets menüpont. Ott én csináltam egy paddle shifter és egy H shifter presetet. Ha betöltöm a paddle shiftert frankón működik a pillangó váltó és a kuplung a kormányon.
Beállítok egy H váltós autót betöltöm a H presetet és nem vált át, továbbra is minden a kormányon marad. Ha ilyenkor újra hozzárendelem a sebesség fokozatokat és a kuplungot, hogy pedálon legyen működik. De ha kilépek és újra használni akarom akkor megint nincs H váltó és kuplung pedál.
Tényleg újra be kell állítani minden alkalommal mikor H váltós autót akarok használni?
Akkor miért van Manage presets???A másik, hogy a simhub használata csak az RPM, Gear, gumihőmérsékletet mutatja, nem számolja a köröket, nem mér időt, nem mutatja a relatív időket. Ez másnál is így van?
-
zsalesz
aktív tag
Elég rég próbáltam utoljára az Evo-t. Mikor néztem, sajnos hiába van le külön menteni egy H váltós és egy pillangó váltós beállítást, mindig csak egyiket jegyezte meg.(Jellemzően azt amelyiket utoljára beállítottam... 😊)
Ebben történt már változás? Lehet több kormány/váltó beállítást használni? -
zsalesz
aktív tag
válasz
KaraDani #366 üzenetére
Ryzen 7 5800X3D., RTX 4070 Super. 64Gb Ram.
Triple 1440p alatt, a grafika lebutítva legalacsonyabb szintre a max FPS 35, de folyamatosan dobálja lefelé. Gyakorlatilag diafilm vetítés az egész... Játszhatatlan, értékelhetetlen.
Egy képernyőn 1440P-ben minden fullon a 90FPS-t szépen tartja. Totál optimalizálatlan három képernyőre jelenleg.
Példának okáért az LMU-ban minden maxra tolva, multi classban a fixre állított 93FPS-t nagyon stabilan tartja, egy reccenés nélkül.
Nyáron visszanézek az EVO-ra, én addig ezt elengedem. Elég sokat öltem a szim/hardver fejlesztésbe, így most élvezni akarom. Jelenleg ezt az LMU biztosítja számomra minden tekintetben. -
zsalesz
aktív tag
Valaki használatra tudta bírni 3 monitorral úgy, hogy élvezhető legyen? Sajnos ez a 25-30Fps egyenlőre játszhatatlan kategória....
-
zsalesz
aktív tag
válasz
PapírVilla #263 üzenetére
Nálam ugyanez a jelenség volt amíg nem olvastam a hozzászólásod!
Köszönöm szépen!
-
zsalesz
aktív tag
biker, JulesTS, Bandit21!
Köszönöm szépen a visszajelzést! Akkor nem az én készülékemben van a hiba balószínűleg...
-
zsalesz
aktív tag
Azt vettem észre, hogy függetlenül a grafikai beállításoktól, általában 10 perc után a játék elég jelentősen el kezd szaggatni. Nem az FPS esik le diavetítés szintjére, hanem 1-2 másodpercre rendesen megáll a kép. Általában 15 perces practice alatt próbálgatom az autókat a pályákon, és 10 perc elteltével jelentkezik az említett probléma. De ez a szaggatás játszhatatlanná teszi a játékot.
Másnál is előfordul esetleg? -
zsalesz
aktív tag
Sikerült a H váltót is belőni. Kifejezetten jól kezeli a kuplungot is. Viszont hiába csináltam külön presetet a H váltónak, ha vissza megyek paddle sifterre a H váltós mentést elfelejti.
Ez másnál is így van? -
zsalesz
aktív tag
Ha nem is sűrűen de 1-2 másodperces szaggatások másnál is előfordulnak? A megjelenés napján nem találkoztam ilyennel, de ma többször is előfordult. Ha jól látom azóta már frissítés is érkezett, azaz valószínűleg az új verzióval jött elő nálam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged