- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
őstag
Én kizártnak tartom, hogy pusztán a hírös " majd optimalizálják"-ból duplájára ne adj isten triplájára ugrik majd az FPS... Van egy gyanúm ugyan úgy jár mint ACC: majd idővel hozzáerősődnek a hardverek .....
-
Lac-coo
őstag
Én nem igen jutok el 15 percig, általában megunom előtte....
-
Lac-coo
őstag
Elképzelhető, hogy 2-3 -szorosára nő a sebessége ? Így kimondva azért elég meredek ,nem ? Vagy hát nekem az.....
-
Lac-coo
őstag
-
Lac-coo
őstag
válasz
Bandit21 #133 üzenetére
De az a sim. ami tudja számolni és meg is tudja jeleniteni a fizikailag nem létező dolgokat ! Ezt jelenti a szó, hogy szimuláció .A gondd onnan indul mikor már számításokkal bajok vannak....
Én ilyent tuti nem mondtam, hogy abból látszik jó-e szimulátor mert jó az ffb-je.... akkor AMS2-őt jó szimulátornak tartanám pedig dehogy ...
-
Lac-coo
őstag
válasz
Bandit21 #129 üzenetére
FFB és a szervo tök más dolog. Nyilván te se állítod itt az utcai autókat kb egy pici középrehúzásra nulla ffb-vel. Mert ugye az ilyen.
FFB arra való, hogy a nem létező G-erőket valahogy közölje velünk a jaték....ízlés fontos dolog, dolog kinek mi tetszi kmagánügy, nekem is tetszik a CM F1 sokan leszólják pedig fényéevekkel komoylabb mint aWRC...
De ha valahol nincs kidolgozva egy TC vagy ABS, lásd AMS ahol egyszerűen elveszi a pedál inputot, az nem ízlés kérdése , hogy jó szimulátor-e vagy sem. Vagy hogy egy pontotn blokkolo gumi felmelegíti az egész abroncsot mert nincs felület számolva, csak egyszerű algoritmus, ha csúszik a gumi akkor melegszikazt jól van ...ezektől persze lehet fasza és élvezetes egy játék, de azért szülnek érdekes dolgokat ezek az megúszós szimulációk ... -
Lac-coo
őstag
Kiprobaltam valami utcai Alfa hatsokerekest...
Annyit mondanék WRC 24- bne SOKKAL nehezebb keresztbe menni, pedig az nem szim és ráadásul nem is aszfalt. Azért itt tetten érhető hogy a casual , free ride os emberkét ki akarják szolgálni .... -
Lac-coo
őstag
Mindegy. Azért szimulátor ha lemegyek a fűre akkor blokkolja mintha jégre mennek, es ne fusson valami "okossag" a háttérben,....Vagy legyen hatása 1 százalék, fekero athelyezesnek. Vagy higy 1 értékkel lentebb viszem a tc cut angle-t.. stbs, stb stb.
Mércével 140 nel belerantok kilencven fokot akormányban es kb meg se mozdul az autó .. Ez mi ...?
-
Lac-coo
őstag
Nekem az ffb értelmezhetetlen. Az a sok kamu effekt érték....az minek kell ??????
-
Lac-coo
őstag
Próbáltam a GT2 Mercedest ( utcai autót még nem, azt tartom, hogy gagyi ...) Nem rossz de a profi szimtől messze van azért... ultra fura az eleje egynesben rántok a kormányon és alig mozdul valamerre, nem is értem .... Fék/tapadás vana fene tudja mi, ugyanolyan érdekes mint ACC-ben abs nélkül se képes blokkolni a hátsó kereket , még fűben sem...
Fék út ugyanaz mint ACC ben , padló végig aztán jól van....Kamu abs vibrálás az FFB-ben meg így a reál lemodelezett LMu után engem idegesít !Ez kb valami demo állapot, azért asokat szidott LMU EA enneél fényévekkel készebb állapotban jött ki ....
Ennél sokkal jobb igazi szimek vannak, nem gondolnám hogy ez felér azokhoz valaha...Nem a realizmussal akar ez sikeres lennei, hanem gyanítom a sok szép autóval, mikrotranzakcióakkal, dlc döppinggel. Kunos készül a nyugdíjra !
Akinek eddig is ACC volt a netováb bannak továbbra is tetszeni fog....
-
Lac-coo
őstag
Kormány beállítás függő szerintem. Az atoméles moza minden apró renzdülést jelez, remek ,érzem melyik odalon akad meg kicsit a kerék , megmozdul jobra balra , huplin egy pillanatra megtolja az orrát, stb. .Ezen fékúton kb semmi....Egy tompa ellentartás és kész... Kupás Porschén először nem is tudtam , hogy most blokkol a keraék vagy csak simán tolom az orrát.... Szóval nem rossz ,csak számomra ennél van sokkal-sokkal jobb is- minek pazaroljam erre a kevéske időt. És ugye akkor nem beszéltünk a kidolgozatlan ABS-ről TC -ről, stb ...
Jah és kb egy demo szint nem fizetős EA... Nem is értem mi van ott Kunséknál, hogy ezt így kiadta .... Mindenki LMU-t ekézte ,hogy EA és pénzt kérnek DLC-ért, de hát az az első megjelenésekor is fényévekkel előrébb volt ennél .
-
Lac-coo
őstag
Gyors próba :
a megcsúszás, ellenkormányzás jól működik, latszik erre gyúrnak,lehesswen majd jampizni az utakon .... De féktávon nekem értékelhetetlen, főleg LMU után. totál semmi visszajelzés nincs LMU-hoz képest... Ráadásul nincs is mit érezni ,totál tégla féktávon a porsche.. azt ugye RF2 -höz mérem .... ... ez kb nullára le is rontja nálam a jatékot , minden további próba felesleges. Nem ez az a játék amiért sok száz rugót költöttem eszközökre az elmúlt időben ...
-
Lac-coo
őstag
Nálam semmit nem vesz be acontrol beállításoknál , akármit akárhogy nyomok.....
-
Lac-coo
őstag
Egy gyökér vagyok , tudom, de 20 percet néztem streameket , és ugyanerre jutottam. Talán később javul, de jelenleg ennél fényévekkel jobbak vannak a piacon.
Azt hittem, Kunos ennyi sikeres játék után kicsit túlmenz már a garazsfejleszto szintén de nem...
Modding nélkül kivancsi vagyok mire viszi....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged