- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
Ez hozzállás kérdése. Nekem VR-ban nem üti még a játszható szintet még mindíg, de mégsem bosszankodom. Az alap nagyon tetszik és láthatóan dolgoznak rajta. Mivel előbb-utóbb úgyis minden valamire való szimet meg szoktam venni mert kíváncsi vagyok és néha jó a változatosság így egyáltalán nem bosszant, szerintem nagyon jó áron meg lehetett most venni kezdésként. Úgy is álltam hozzá, hogy ez majd sokára lesz tényleg jó, addig érdekel, hogy fejlődik és jó "befeketetés". Abban én sem hiszek, hogy ezt idén ténylegesen befejezik.
#438 biker: iracingben 9800x3d-.re kellett váltanom az 5800x-ről, hogy GPU limited legyek VR-ban és nem is egy felsőkategóriás GPU-val. Eszméletlen proci téren már mit el tudnak használni a szimek úgy általában, de iRacing főleg brozalmas ilyen téren.
-
KaraDani
addikt
Ha nem tudnànak rajta csiszolni az igy akkor kuka is lenne kb. Azért ez most midrange konfigokon értelmesen nem megy single screenen sem. Triple screen már komolyabb vason is problémàs, VR meg használhatatan teljesen nekem pl. De nem félek, pont azért mert inhouse motor, biztos van ebben böven potenciál csak dolgozniuk kell még rajta. Azt, hogy az év végére ez egy 1.0 rendesen müködö jàték lesz minden ígért funkcióval azt mondjuk nem hiszem el a mostani àllapot alapján. De ettöl függetlenül bizakodó vagyok és tetszik amit eddig látok.
-
Bandit21
addikt
Minden véleménynek örülök, ha objektív és ésszerű annak végképp.
SIM az is ami a valóságot adja vissza és semmi mást és SIM az is ami a valóság minél több egyébként kormányon a való életben meg nem jeleno elemét próbálja visszaadni a kormányon keresztül.Az elsőt az tudja megítélni aki csinálta már. Kb két három ember szerintem a kormányos topicbol.
A második pedig teljesen szubjektív, kinek mi jön be.Arra próbálok tehát ezzel kilyukadni hogy ez a "ez nem SIM de az meg nagyon jó SIM" hozzáállás számomra nagyon kevés szereplő részéről megalapozott.
Gala kimegy Kakucsra a Mazdaval vagy Camaro az Euro ringre a Radical -al, és utána érdeklődve meghallgatom melyik játék hasonlít arra amit ott érzett.
De gokart rally sport autó cup kocsi gt2 gt3 gte lemans formula cuccok? Kb csak Alonso meg hasonlók tudják, hogy milyen mind.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest