Új hozzászólás Aktív témák
-
sentry0
tag
Naivan kikapcsoltam a youtube shortsokat eltűntető chrome beállítást, hogy na végre valami érdekes.
Erre semmi újat nem hallottam.
(Lando Norrisnak van egy jó videója, ahol egyik haverja végigszenvedi Lando egyik edzésnapját. Persze van amiben meg se tudja közelíteni. Ott pl bennavan, hogyan edzik a nyakukat az F1 pilóták erre nagy G hatásra.Bedobom a linket hátha érdekel valakit. Nem igazán érdekes videó, max ez a jelenet belőle. Odaidőzítettem. )
-
Joshi
titán
Felraktam a legújabb NV drivert (566.36) és Ultrára raktam a grafikát. Vsync OFF, FPS limit Off így 70-110 FPS-em van single playerben továbbra is 3840x1080-ban. Nem rossz ez.
A grafikától továbbra se vagyok elájulva, de nem rossz az is biztos.
Az Nvidia 3090-em vízhűtéses, szóval a hőfokot ne nézzétek. Single playerben 10GB vramot evett a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest