- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Én már ennek is örülök.
Kb egy hete van meg a játék, és nordot nem is ismertem ezelőtt (pár Forza kört mentem rajta és annyi.) Tegnap előtt 8:17-et mentem. Tegnap 7:36-ot. De sokat piszkáltam a setup-ot közben.
Egyébként ha hotlapot megyek akkor érdemesebb a második kört megnyomni ugye? Mert az elején nagyon csúszkál a kocsi. Gondolom a hideg gumik miatt. Ti Medium vagy Soft gumikon mentek?
-
A GTR szerintem simán 6:30 alatt lesz. GTE/GT2-esek is bemennek alá az alienek keze alatt, ez meg jóval erősebb és sokkal könnyebb is, mint azok (bár nem tudom a Snoopy idők mennyire lesznek relevánsak, de a C7-et terelgetve úgy éreztem, hogy nem lesz nagy különbség a két pálya között, az simán le fog menni 6:40 alá). Aeroban még nem tudom hova tenni, de szerintem ott is bőven hozza őket.
-
Csapoati
nagyúr
-
K4jusz
tag
Kicsit csalódott vagyok, azért más jétékokat elég szépen viszi a gép. A grafikai effektek meg szerintem inkább a GPU-t terhelik, az kb az asztali 7750-7770 között van teljesítményileg. Annyit vártamvolna, hogy 1600*900, medium graf, füst ki, 2* élsimítással elmenjen stabilan 40-50fps között multiban (pl. Far Cry 3, Battlefield sorozat tök jól megy). Mantle API támogatás várható a jövőben?
-
Joshi
titán
Én arra gondolok hogy a CPU órajelek közötti fps szám nagyon együtt van, majdnem olyan mintha a vga-t a 4000Mhz is kihajtaná. Nálam több óra játék után fogadott a CPU kihasználtságos hibaüzi és be is szaggatott. Hozzáteszem hogy 23 Ai-val és reggeltől estig játszottunk haverokkal.
CPU : 3400MHz Avg: 124.214 - Min: 74 - Max: 193
CPU : 4000MHz Avg: 138.450 - Min: 83 - Max: 201
CPU : 4600MHz Avg: 147.079 - Min: 84 - Max: 213 -
Joshi
titán
Na várjunk csak egy kicsit lehet hogy rosszul látom át a helyzetet de én itt nem látok CPU limitet. Az oké hogy az i5-el jobb lett a helyzet de az órajel növelése nagyjából annyit ér mint halottnak a csók. Olyan mintha az órajel nem számítana de egy idő után még is kevés lesz a kraft CPU felől. Én i5-4670k-ról váltottam i7-4790k-ra és bizony sokkal tovább bírja a játék a CPU kihasználtságos hibáig. Sajnos még az 1.0-ás végleges verzió után is előfordult pedig a 4790k 4.6Ghz-en ment HT-val. Ez program hiba nem kérdés.
ui.: egyébként jó lenne ha az AC beállítását is közzé tennéd mert így nem tudni hogy milyen beállításokkal hozza ezeket az fps-ket.
-
Jack@l
veterán
A szita gyanítom a 0.12 miatt lehet(vedd kissebbre ha nem akarsz középen sok erőt érezni), minden kocsinál jelentkezik vagy csak annál a driftesnél?
Ha csak a driftesnél, akkor a kerék dőlésszög miatt számolhat neked oda is erőt, ahova nem biztos hogy kélne...Egy HT - no HT teszt érdekelne engem, csont ugyanolyan beállításnál.
-
Motion_Blur
félisten
Na ezzel nagyon kíváncsivá tettél!
Tegnap toltam egy versenyt 23 AI ellen Imolában.
Egy kicsit magasabb grafikai beállításokkal toltam mint Te, de megdöbbentő volt hogy 30 fps környékére is beesett néha a játék, de átlagban is csak 50-60 körül volt. Főleg a célegyenesben térdelt le a rendszer.Procim i7-3930K @4,2GHz HT on - lehet hogy még ez is kevés lenne?
Fel sem merült bennem, de megnézem a CPU kihasználtságot legközelebb.Mert ha hotlapozok, és mindent kimaxolok, akkor is azért 60 körüli stabil fpsem (amúgy 120 fölött vagyok nyugodt), de mezőnyben megfosik a rendszer. Mondjuk én 1440p-ben játszok de akkor is kéne hogy vigye egy 780Ti 1200-on
-
kovi166
tag
Ennyivel jobb lenne a géped hogy 100+ fps produkál elég érdekes számomra!
És az is hogy nálam nincs 60fps számnál nagyobb!
Tényleg ki kell próbálnom a Packmant hátha ott!
Egyébként amit te írsz hogy játszhatatlan na olyan nálam nincs is minden maxon 18-20fps és lehet vele menni! -
kovi166
tag
Érdekes milyen Fraps használsz.
Nekem 60fps nél ha megszakadok sem megy fentebb!
Viszont akkor nincs akadás!
Seat Salzburg 45-50fps 1autóval árnyékautó megy! mikró akadás néha egy egy komolyabb!
Lambo Salzburg 55-60fps 1autóval árnyékautó megy! nincs akadás tökéletes
Seat Salzburg 20-30fps 24autóval startnál akadozik egyébként 25fps tart.
Lambo Salzburg 22-32fps 24autóval startnál akadozik egyébként 25-28fps.
RFactor ab szorult akadás mentes 60fps és itt kiakad! nincs akadás semmi tökéletes!!
Asrock z87m pro4
i5 4570
2x4gb 1600mhz
R9 270 2GB
FRAPS 3,5,99
Tegnap volt versenyem Maszim Seat Salzburgring nem mondom hogy tökéletes de elmegy sajna Startnál akadozik aztán lehet vele menni.
Nagyon érdekes az is hogy állítottam full hd rol lentebb lementem amár számomra nem túl jó felbontásig is és nem éreztem jelentő változást!
Ha mindent lehúzok szó szerint alapra akkor van 50fps. 1autónál, felhúzok mindent maxra 1autónál 30fps.
Számomra a 80fps gyakorlatilag talán a Packman. -
proof88
addikt
kíváncsi leszek az eredményre. 2011-ben ugyanis azt láttam a tesztekből, hogy ddr3-nál 1600-ig érdemes elmenni úgy, hogy érdemes a CL8-at megcélozni. Alacsonyabb CL-nek illetve magasabb órajelnek már érdemi hatása nem volt a játékokban. Persze a WinRAR benchmark a minél magasabb RAM órajelet szereti, a SuperPI meg a minél alacsonyabb időzítést. Na de eltelt majdnem 4 év, akkoriban még csak az 1. generációs i5 volt a divat, azóta meg már hány újabb gen jött ....
-
törölt tag
-
törölt tag
menj szerverre minél hamarabb, mert ott szoktak lenni fps esések, meg proci limitek meg mittomén.
Online nekem még a böngészőt is ki kell lőjjem hogy ne szaggason be
bár még ddr2-s rendszerem van jó régi minden, csak a VGA viszi a hátán az egészet.Szal ha LFS volt akkor teljes nyugalommal mehetsz szerverre.
Masters
Maszim
Rc-hu-Hroc -
-
Joshi
titán
Egy szóval sem említetted hogy a legolcsóbb de a legjobb konfig kiépítését szeretnéd összerakni. Ha így van akkor is az a véleményem hogy egyetlen játékra nem építünk konfigot főleg nem az Assettóra.
Ez esetben pedig még véletlenül sem állja meg a helyét a mostani hsz-ed.
-
Jack@l
veterán
Proci nem lesz kevés, nálam asszem csak az első ai-s verziónál írta ki, hogy a proci 95% felett van terhelve, de azt is kijavítoták pár nap alatt. Azóta ilyet nem láttam. Ha R9-290-es lesz mellette, tuti meg lesz a 100 fps. (nálam is 7970-el kb 80-90 van mikor multizunk)
-
Joshi
titán
A jövő gépét akarod összerakni és egyetlen egy játék lenne a mérvadó?
Egyébként is az Assetto nagyon rossz referencia mivel még csak alfa/béta állapotú és jó indulattal sincs optimalizálva. Ha megfogadsz egy jó tanácsot akkor a lehető legváltozatosabb játékteszteket nézzél, na az mérvadó egy konfig teljesítményét tekintve. De nem okoskodni akarok csak tanácsot adni, ezt megfogadhatod és figyelmen kívül is hagyhatod csak rajtad áll.
-
Joshi
titán
Ha az FX8350 hátasló akkor az i5-4670k versenyló.
Egyébként ezeket a dolgokat nem feltétlenül itt kellene kérdezni hanem a megfelelő topikban, ne gondold azt hogy vannak csodák. Nézz körül a neten és olvass teszteket szerintem hamar rájössz hogy proci fronton hosszabb távon jobban jársz a kékekkel.
-
Joshi
titán
+1 az Intel javára, szinte mindenhol azt írják hogy hiába az AMD 8 magja akkor is gyorsabb az Intel. Ha van lóvé akkor egy i7-4770k(~90k) ha nincs akkor meg egy i5-4670k(~60k). Az alábbi procik köré nagyon ütős rendszert lehet építeni. Ha engem kérdezel akkor anyagi oldalról nézve most inkább egy i5-4670k + egy erősebb vga.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest