- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
De, ez volt a baj, most már megy.
Viszont nem értem, hogy miért tömöríti össze ilyen homályos, mosott, vacak minőséggé a képet. Játékon belül tűéles minden.#349RolEnD_
Lehet hogy csak átsiklottam felette, de egy árva szót nem találtam arra vonatkozóan ebben a patchben, hogy javítva lenne az én problémám, amit sokan mások is írtak a különböző fórumokon, miszerint néha egy térkép vagy egy menü betöltése akár 10-12 másodpercig is eltarthat, vagy az hogy néha cirka 15 másodpercet várok egy kb. 5 másodperces párbeszédre. -
-
ripla
addikt
Ezt bevallom még nem néztem. Délután meglesem, kösz a tippet.
#339Rossi
Csontvázas cuccokból minden jöhet.
A kard is elég laza, ez a piros füst ami a pengét körbeveszi pont passzol hozzá, eredetileg nem ez van kitalálva hozzá, hanem ez:
De úgy voltam vele, hogy a piros szemhez a piros füstös kard illik, úgyhogy azt egy másik gearből vettem meg.
Ja, az is poén, hogy guggolás után 2 másodperccel amikor aktiválódik a vanish, a szeme is "kialszik". -
Doblós
aktív tag
Picit belefolytam a témába,és nyomozgattam.
Steam fórumon olvastam,hogy nem egyedi eset az enyém,viszont nem mindenkinél fordul elő.
Szóval,ha minden igaz,a Frame Gen kavart be,kikapcsoltam,most 3 órát toltam egyszerre és minden flott.
Bár,a franc se tudja,mert tegnap leszedtem és feltettem a legújabb Adrenalint,azzal el sem indult.
Vissza az eggyel régebbi és szépen ment.
Ma megint feltettem az újat és eddig hibátlan.
Rosseb se tudja,mi van,de legalább nem hardver hiba(remélem),aminek azért cseppet örülök
Gondolom,jön majd rá egy peccs vagy valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest