- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz
Neurotoxin #345 üzenetére
Igen, úgy valóban nem kifizetődő az előfizus megoldás. 70-80 órát simán bele lehet ölni, ha minden küldetést ki akar végezni az ember. Ha pedig a teljes térképet, akkor 200-at is akár.
-
Peace
nagyúr
Nem találtatok esetleg olyan trainert, ami felfedi az összes nevesített boss lelőhelyét? Szívesen kinyírnám a 864 célpontot, ha nem lenne full ismeretlen a fele 0 támponttal.....
-
Peace
nagyúr
Nem indul el a patch óta....bejön a fehér UBI felirat még, utána kiba** az asztalra...
-
Peace
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #202 üzenetére
-
Peace
nagyúr
Nem tudom hova tenni. Nekem a Frame gen. bekapcsolva maradt. Mióta levettem ultráról very high-ra, azóta sokkal jobbá a helyzet! Úgy 10 óra ment bele azóta és dx12 hiba nem volt és újraindulás is csak egyszer. Ha így marad, akkor azzal megelégszem. Nagyon sokan el sem tudják indítani, ahhoz képest ez még egészen baráti nálam. Mégha nem is ideális.
-
Peace
nagyúr
DX12-es hiba nálam is volt és ráadásul előszeretettel indította újra a játék a gépemet.
Levettem ultráról very high-ra a beállításokat és hosszú órákon át nem volt semmi tegnap. Nagyon megörültem! Aztán ma reggel indítás után még a menü sem jött be, már újraindította a gépet. Szóval nem PSU és nem túlmelegedés, hanem valami játékkal kapcsolatos fa**ság. Aztán miután ezt eljátszotta, pöccre indult és 5 órán keresztül megint hibátlan volt. Feladtam, hogy kiderítsem mi ez. UBI+ előfizetéses.
-
Peace
nagyúr
Van rá esetleg mód, hogy a térkép 2*es zoom-nál is mutasson minden jelet és ne kelljen beljebb zoom-olni hozzá? Lehet ilyesmi valamelyik menüben, ami felett elsiklottam?
-
Peace
nagyúr
Olyan nem volt még senkinél, hogy random újraindította a gépet a játék? Nem láttam még soha ilyet, mióta 2+ éve egyben van a jelenlegi konfig. Lehet valami botrányosan nagy terhelést tol a GPU-ra egy pillanatra és ez okozza?
Pedig szinte az összes eddigi AAA játék lepörgött ultra beállításokkal ezen a masinán. RT le is van véve teljesen minimumra, hogy ne haldokoljon a gép. 1440p-ben játszom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Wuthering Waves
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest