- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Sunrider987 #263 üzenetére
Köszi, azóta megtaláltam, meg is vettem.
-
myckey
veterán
válasz
Sunrider987 #257 üzenetére
tudtommal az 1.0.1. jott eddig, masik frissitesrol nem talalok semmit...
DE, most hosszasan tudnam sorolni a jatekokat, ahol a javitasok etc..ujabb galibakat okoznak. Sajnos igen.
Itt egyelore minden rendben ! Crash, vagy fagyas, " teljes lehalas" nem volt. No game breaking error.
Bogarasnak bogaras a jatek, talalkoztam mar megmosolyogtato AC-s hibaval, legjobban a textura betoltesen akadt fenn a szemem egyszer-egyszer, illetve a kepminoseggel sem vagyok mindig kibekulve ( leginkabb egyik es masik eljaras okozza ), animacio is tud mutatni furcsasagokat, meg az atvezeto is volt mar suta.
De siman vallalhato hibak es fut szepen, stabil ! A Frame generatorok is mukodnek a jatekban az FSR es szoftveresen AMD alol a Fluid Motion Frames 2.1 is. ( bar restartolnom kell a gepet,csak akkor lesz aktiv ) .
Ami lenyeges...KIkapcsoltam a Sharp beallitast a jatekban, tehat 0.0 -ra raktam 0.25 rol.
AMD Software bekapcsoltam az elesitest maxra. HA jatekban hasznalom, akkor rohadtul szemcses lett a kep, crisps.Chrom Aberr es Motion Blur is kotelezo OFF ! Ezek DEgradaljak a kepminoseget, utanhuzast eredmenyeznek, arnyekos/szellemkepes amit latok és még mosott is lesz, kevesbe eles !
DE egyebkent olyat is lattam, hogy masnal 1.0.1 utan jelentkezett stutter...
-
Sunrider987
tag
válasz
Sunrider987 #249 üzenetére
Tejoeg ez minek kelett
Az Animus tortenetszal gyakorlatilag a Matrix Architect vs Oracle csak itt Ego vs Guide, menjenek mar, ennyire nincs honnan inspiralodni egy eredeti tortenethez?? Eddig kifejezetten jo velemenyem volt a tortenetrol, illetve az megmaradt csak ez az animusos ize... -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Sunrider987 #204 üzenetére
Olvass patchnote-ot, ha van, lehet ott lesz a válasz.
-
Doblós
aktív tag
válasz
Sunrider987 #184 üzenetére
RT be sincs kapcsolva,számomra nem indokolt,így is bőven szép és fluid számomra.
Esetleg lehet az,hogy folyamatosan 100%-on megy a vga?
Bár se a proci,se a vga nem megy pl.65 fok fölé.
Illetve redditen olvastam,hogy van DX12 hiba,na azt néha én is bekapom egy hibaüzenettel -
myckey
veterán
válasz
Sunrider987 #164 üzenetére
meg ugye ott a portugal is...
Nekem mondjuk a sok japo tartalom miatt, ez alap, marmint jah.Aztan a Codex menuben ott a sok-sok egyeb leiras, tartalom, ami a vilagrol szol.
-
myckey
veterán
válasz
Sunrider987 #162 üzenetére
objectives menu - ami összefügg a személyekkel, feladatokkal, segit eligazodni a vilagban.
Canon modeot rosszul irtam, jah.Immersiot a nyelvezetre is ertettem, plusz egyeb dolgokra, ami kapcsolatos a vilaggal, tartalommal.
-
myckey
veterán
válasz
Sunrider987 #159 üzenetére
Respect, hogy Bill + Egérrel tolod...En mar egy ideje cask kontrollerrel "megyek" a jatekokban, plane egy AC stilus eseten !
A Sas nem hianyzik, meg a lovas utkereses, ezek is ujitasok...persze szokatlan is lehet classic AC jatekosoknak ?
Halal nelkuli Stealth "kiutes"-elkapas ? Ideje volt, hogy ne mindig gyilok legyen...
A Woke meg a Dei egyeb baromsag mar mas jatekban is befigyelt, akinen tetszik a game, az pont lexarja ezt. Kotekedni jo dolog vele...
Immersio, Canon mode ( sztori alakitsa,befolyasola ) ? Menu rendszer ? Ezeket is elegge felhuztak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest