- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
Köszi!
Az órajel emelésen gondolkodtam, de ahhoz valószínűleg feszt is kellene, nekem meg baromian tetszik hogy 1,529 volttal mennek 1600-on. De majd lehet egyszer kipróbálom.
Azóta olvasgattam én is a témában, és hát valóban jobban megérezném a 20k mínuszt a pénztárcámban mint a 16gb ram előnyét az alkalmazásokban. Persze ha most kellene vennem tuti nem 2Gb-os modulokat vennék. -
fanti
addikt
Igen, igen, LeC kollégánál vásároltam a memóriakittet.
Nagyon elégedett vagyok vele, mármint a memóriával és az eladóval is egyaránt!És tényleg egyetértek azzal a kijelentéssel, hogy marhára nem a memória sebessége fog bármit is limitálni, tök mindegy, hogy 1333MHz, vagy éppen 1866MHz, Inteles rendszernél semmi előny nem származik a gyors memóriából. A mennyiség már sokkal inkább dominál, a több a jobb elve szépen érvényesül, bár a 8GB vs 16GB közti különbség csak bizonyos programok alatt mutatkozik meg, SSD használata esetén kevésbé.
Viszont a kétcsatornás működést fontosnak tartom, éppen ezért azt mondom, hogy egy kétcsatornás DDR3-1333 memóriasebesség mindenre elég Inteléknél.
-
hmmm.
Nekem ilyen van - 775-böl maradt: tehat 1,65V-os, de 1,5V-on nem megy 1600 föle es az idöziteseket se lehet 9-8-8-21-1T ala vinni. 1,55V-on az elsö ertek is 8, de baromian lelassult a linx; feltehetöleg nagy hibajavitas ment a hatterben
a Team ramokra erdekes modom fanyalog az összes hirtelenjeben olvasott teszt. Ennyire keresztbe tesz a "nagy" cegeknek es azert, vagy Te fogtal ki szerencses darabokat -
-
fanti
addikt
1. Szerintem vegyél egy Asrock Z77 Extreme 3 lapot, a 4-est gariztasd le, majd add el.
Az Extreme 3-as annyival kevesebb, hogy nincsen e-sata, meg asmedias plusz két sata-3 port, ja meg a kondik nincsenek arany színűre fújva.
Olcsón meg is kapod a 3-ast, teljesen fölösleges lenne valami überbrutál drága lapot venni, minek? -
-
-
dunc
nagyúr
-
fanti
addikt
Intel IGP driver feltéve? Működik?
Ki kellene próbálni az alaplap DVI vagy D-sub portjain is (amilyen csatid van még a monitoron). Én a DVI-t ajánlanám.
Hátha ott jön jel.....És ha igen, akkor az intel IGP driverén állítgatni.Vagy egy jó öreg cmos clear után lesz jel a HDMI-n is!
-
-
-
-
eh asszem kiki18 már ezt elmondta, sorry...
Őőő még lehetséges butaság: "asztal megjelenítése csak itt: " opció a képernyőfelbotásnál? Bocs, ha trivialitás lenne...
HDMI nekem se ad hangot a 2500k-val sehogyanse, asszem ez egy ismert intel bug, patch nélküllegalább is én meguntam és spdif-en tévézek, csak a kép jön hdmi-n
Ha nem érzékeli, akkor vagy a kábel ratyi, vagy a csatlakozó; mást nem tudok elképzelni...
-
Ha rá van dugva,akkor asztalon jobb klikk, képernyőfelontás,észlelés? Akkor sincs semmi?(s-video-n nálam akkor érzékeli csak a TV-t).
Ha win alól ezek nem műkszenek,akkor külföldi fórumon érdemes nézelődni,és szinte 100%hogy a bios-ban kell valamit beállítani.
Esetleg nézd végig az alaplap frisseb biosait,hogy valahol javítottak-e valamit a hdmi-vel kapcsolatban egy frisseb biosban. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 3
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest