- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
Ennek van OLED nélküli változata is? Úgy egész szimpatikus lenne, pláne ha még valamivel olcsóbb lenne OLED nélkül...
Nekem olyan OLED-es ESP32 van, amin az OLED által használt összes pint lehagyták és az az OLED eléggé felejthető (a mérete sem túl nagy, de mellé a fényereje sem túl acélos), szóval az végül csalódás volt.
Mostanában nekem inkább a TFT a cél. Az OLED-el az a bajom, hogy annyira nem jó mint amennyire drága pláne nagyobb méretben.A gyári support nem annyira érdekes, annak ellenére, hogy doksi eddig sem nagyon volt, még mindig mindent megtaláltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- E-roller topik
- Linux kezdőknek
- Lexus, Toyota topik
- Desert combat - battlefield 1942 mod
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest