- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung SmartTag2 teszt
- Yettel topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Okés, köszi, akkor valószínűleg egy 9V-os tápot használok (bár stabilizálatlanok vannak csak otthon, úgyhogy esélyes, hogy a 9 helyett 10-10,5 lesz, az meg már sok gondolom. Vagy keresek egy 7 körülit, ami 9-et ad le.)
Egyébként AMS1117-5.0 fesz.szabályzó van a Nano-mon, úgy emlékszem, hogy a Pro mini-n is, az adatlapja pedig itt található. Elvileg 1,5V-os fesz.töblet érdemes, hogy legyen. Ekkoránál (tehát 6,5V-nál) is eléggé melegedne a fesz.szabályzó?
Amúgy most nézem, hogy láma voltam, mert amit küldtem képet, hogy hűtőpasztát rakott rá, azt azért csinálta, mert alu lemezt rak az egész hátuljára, és ahhoz ér hozzá a paszta, tehát az veszi föl a hőt. Így viszont akár én is meg tudnám csinálni, mert nekem is lemez lesz a hátulja, és akkor max annyira ültetem csak bele az Arduino-t hogy pasztával (vagy hűtőbordával) hozzáérjen a hátsó alu lemezhez, és akkor az el tudná már vezetni a hőt a külvilág felé. Így jó lenne, nem?
Amúgy annyi megoldás jött már szóba, hogy ennyiből már igazán választhatnék, hogy mi legyen.Meg bocs, ha fárasztó vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest