Hirdetés
- Redmi Note 13 4G
- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
Jelenleg 160x128 színes TFT (Bangood, 6 USD alatt), de már tervezem, hogy áttérek 320x240-re, mert egyre csak hízik ez a projekt aztán mindig kicsi a kijelző...
tvamos
Nincs időm arra, hogy mindenkinek mindent részleteiben elmagyarázzak. Vsz. elég jól leírtam a problémát meg az ötletet is, sőt adtam kódot is. Ennyi mindent meg kell magyarázzon.
A kód amit lent leírtam nem mellékesen (most próbáltam ki öt perce) nemcsak hibátlanul fordult, hanem hibátlanul is fut (csak a az encoder nyomógombjára). Nem tudom ki hogy van vele, de nekem nem mindig megy elsőre...
Amit meg kell oldjak még az a számláló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold