- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Apple Watch
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Janos250 #9374 üzenetére
azt csinálja, amit én akarok, a weller meg amit ő akar
Gondolom magneses kattogos wellered van. A weller sem olyan mar, az egy nagyon regi eszkoz. Nem is ertem, miert hozzatok fel folyton, es hasonlitgatjatok azt a haboru elotti megoldast egy modern, allithato hofokszabalyozos pakahoz. Ez nem fair!
Amugy meg a weller holegfuvojarol beszeltem. Az nem olyan bumfordi, mint ezek a videon. Sokkal jobb. Ossze sem lehet hasonlitani, mennyivel ugyesebb.A "vaterás megoldások"
Oda is irtam, hogy en nem vaterazok, nincs is felhasznalom, nem vasarolok onnan. Amit a halozatba kell dugni, csak olyan boltbol veszem, ahol van jotallas, masnak is ezt javaslom.
Új hozzászólás Aktív témák
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest