Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 13 4G
- Netfone
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tankblock
üzenetére
Lehet majd erre is sort kerítek, szerencsére jelenleg nem kell még ennyire elmélyednem.
Sikerült socket szerverrel megcsinálni, hogy routeren keresztül küld egymásnak a két ESP32 egy egyszerű "hello word" stringet.
Az a gond, hogy egyszerre ha bedugom a 2 ESP32-es dev board-ot akkor hiába külön USB porton van, még se ismeri be két külön COM portnak. Régebben TI mikrovezérlőknél nem volt ilyen gondom ott ment 2 panel is külön USB portról. ESP32 dev board (DOIT board ha minden igaz) esetén nem lehet megoldani? Elég rossz így egyesével mindig lehúzni cserélni cilust játszanom.Még egy kérdés, hogy ESP32-nek fix IP címet lehet adni úgy is, hogy a router gateway, subnet dolgait nem keverem bele, ne kérje? Amit találtam kódot, ott a router paraméterekkel együtt állította be a szerver ESP32 fix IP címét. Másik megoldás, hogy megnéztem serial monitoron az IP címét a szervernek, és manuálisan ezt megadtam a kliensnek. Azt nem tudom viszont, hogy idővel ez az IP vajon változhat-e, azt sejtem igen, attól függően a router milyen IP-t oszt ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- Assetto Corsa Rally
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold