- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
"ESP32S az melyikhez tartozik,"
Egyikhez se! 240-en megy. Az ESP32S az ESP32WROOM hibrid leánykori neve, ami tartalmazza magát a procit, + memóriát, és pár egyéb alkatrészt.
https://c.76.my/Malaysia/ai-thinker-esp32-esp-32s-wifi-wlan-bluetooth-module-varsembedded-1703-21-varsembedded@9.jpg
https://pbs.twimg.com/media/Cuf9fLzVIAEdzo_.jpg"Ha nem RTOS-t használok"
Tudtommal bárhogy is használod - extrém alacsony szintet kivéve - mindenképpen RTOS felett dolgozol, legfeljebb nem látod, de használható a teljes apparátusa.
Ha Arduino alatt használod, akkor a WiFi a 0-n megy, a saját programjaid az 1-en, de megszabhatod, mi hol menjen. Hogy a loop hol menjen, azt a main.cpp-ben állíthatod.
"DMA-val nem nagyon találtam mintákat sajnos, kíváncsiságból pedig jó lenne." Én se, pedig én is kíváncsi ember vagyok :-)
"Ezek közül jelenleg csak az órajel a kérdéses, illetve az, hogy azt honnan veszi"
Nem tudom honnan veszi, de 240Mhz. Egyik módszerrel LED meghajtásnál én ebből számoltam az időzítést, és szkóp szerint is jó lett.
"nehézkesebb egy STM32-höz képest." Így igaz! :-(
Az RTC, azt hiszem tud használni külső 32kHz-es kristályt, de az KÜLÖN PROCESSZOR,SAJÁT UTASÍTÁS KÉSZLETTEL, SAJÁT MEMÓRIÁVAL! Azt assembly szinten programozni szintén macerás.
Egyébként az STM32-nél is muszáj megnézni a manuálban a regisztereket, ha érteni akarod, hogy mit csinálsz.
A hardver manualja már az ESP32-nek is elég jó, bár messze nem teljes, sőt, hibát is találtam benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest