- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Mi számít horror összegnek? Egy Anova főző pl egész baráti, átszámítva olyan 32000 Ft körül mozog.
Wifi képes, mobilról vezérelhető, időzíthető. Bazi nagy közösség társul hozzá és kiváló support.
Én ezt néztem ki magamnak, majd be is szerzem ha túl vagyok a fontosabb dolgokon.Schawo cikkében még 150000 Ft-os gépről esett szó, na ott már tényleg elgondolkodtató a DIY vonal.
DIY vonalon meg szintén el lehet szállni a kivitelezés költségeivel, ha nem gettó minőségben akarja elkészíteni az ember. Akkor már inkább egy Anova.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Intel NUC8i5BEK mini PC
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest