- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Attix70 #8339 üzenetére
A szerinted könnyű és egyszerű módszerrel egyet értek, még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget. Ötletnek tök jók mind, tényleg ez lenne a legjobb megoldás ha csak a megvalósítás részét nézem, de emellett kivitelezve (lehet hogy csak az én kézügyességem hiánya miatt) nem lenne szép megoldás a kiálló dolgok és nagy méret miatt szerintem. (Gyorsulás érzékelős megoldás kb 4x4 cm-en elvileg elférne mindenféle kábelezés és egyebek pedig nem szükséges hozzá). Ha játszani akarnék a témával kapcsolatban próbálgatni arra jók a javasolt megoldások, de ha egy esztétikusabb valamit kellene megvalósítani egy drágább ajtóval ahol nem annyira lenne jó szétbarkácsolni, fúrogatni, hogy utána egy olyan ajtót kapj, ami az ajtó árának kb 70%-át fogja érni nem biztos hogy opció.
Lehet félre érthető voltam és az jött le alapból mindent elvetek, pedig nem. Csak a gyorsulás esetleg gyro szenzoros megoldást vetettem össze a javasolt megoldásokkal és mind több kábelezést, nagyobb méretet és fúrást/faragást igényelne.
Gondolj bele oda teszel az ajtóra egy "dísznek álcázott gyorsulás vagy gyro" szenzoros valamit ami fel se tűnik, hogy nem az ajtó része mert beleolvad a többi díszítésbe, majd a javasoltakkal vesd össze. Talán belátod, hogy nem alapból elvetésről van szó.Ja és még annyi a kérdés 2 részből állt. Egyik felére kaptam csak választ, míg a másik nyitott maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest