- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
Attix70 #8339 üzenetére
A szerinted könnyű és egyszerű módszerrel egyet értek, még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget. Ötletnek tök jók mind, tényleg ez lenne a legjobb megoldás ha csak a megvalósítás részét nézem, de emellett kivitelezve (lehet hogy csak az én kézügyességem hiánya miatt) nem lenne szép megoldás a kiálló dolgok és nagy méret miatt szerintem. (Gyorsulás érzékelős megoldás kb 4x4 cm-en elvileg elférne mindenféle kábelezés és egyebek pedig nem szükséges hozzá). Ha játszani akarnék a témával kapcsolatban próbálgatni arra jók a javasolt megoldások, de ha egy esztétikusabb valamit kellene megvalósítani egy drágább ajtóval ahol nem annyira lenne jó szétbarkácsolni, fúrogatni, hogy utána egy olyan ajtót kapj, ami az ajtó árának kb 70%-át fogja érni nem biztos hogy opció.
Lehet félre érthető voltam és az jött le alapból mindent elvetek, pedig nem. Csak a gyorsulás esetleg gyro szenzoros megoldást vetettem össze a javasolt megoldásokkal és mind több kábelezést, nagyobb méretet és fúrást/faragást igényelne.
Gondolj bele oda teszel az ajtóra egy "dísznek álcázott gyorsulás vagy gyro" szenzoros valamit ami fel se tűnik, hogy nem az ajtó része mert beleolvad a többi díszítésbe, majd a javasoltakkal vesd össze. Talán belátod, hogy nem alapból elvetésről van szó.Ja és még annyi a kérdés 2 részből állt. Egyik felére kaptam csak választ, míg a másik nyitott maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Formula-1 humoros
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest