- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
dave0825 #811 üzenetére
Azt csináltam, hogy beépítettem a programba egy korrekciót, és naponta egyszer módosítottam az időt. Így egész pontos lett. Aztán kivittem a hidegbe egy fél napra és több másodpercet elment.
Nekem egy DS3231 óramodulom van, nem nagyon pontos, legalábbis sokkal pontatlanabb, mint a 2 ppm amit tudnia kellene. Ezért mindenképpen be kell építeni egy pontosítási lehetőséget, és nem elég a tapasztalati korrekció, mert hőfok, öregedés, külső zavarforrások miatt úgyis el fog mászni. Márpedig egy óra legyen pontos.
Szóval vagy gps modulból kell venni az időt, vagy a Kossuth rádió 5 sípszóra délben ráhúzni (ha van még ilyen), vagy pc-vel szinkronizálni atomórához, vagy az embert beépíteni a funkcióba, és egy nyomógombbal behúzni egész órára. Ez utóbbit választottam, egyszerű, mindig olyan pontos lesz, amennyire hajlandó vagyok egész órakor megnyomni a gombot. Ha van pc-s kapcsolat, akkor óránként lehet szinkronizálni, és akkor 1 másodpercen, de lehet hogy tizedmásodpercen belül lesz az eltérés folyamatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged