- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 4G-s verzióban is elérhető a Poco M7 Plus
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Van egy klón ESP32 lap, ESP-WROOM32 modullal. Valamint egy BMP-280 I2C-s szenzor. A kettőt összekötöttem, de valami nem kerek. Az ESP32 lábkiosztását a netről néztem, mert annyira klón, hogy még jelölés sincs rajta...
Levadásztam egy i2c tesztelő kódot, ami annyit csinál, hogy végigmegy a lehetséges címeken, és kiírja, ha talál I2C eszközt (címmel együtt). Ez azt mondja, hogy a 0x76-os címen talált egy i2c eszközt. Mivel más nincs is rajta, ezért jó eséllyel ennek kellene lennie a szenzornak.
Ezen kívül van egy példaprogram a BMP280-hoz. Ezt is lefordítottam, feltettem. Ez viszont azt írja ki, hogy nem talál eszközt.
Belenézve a BMP280 header fájljába, ott azt láttam, hogy a 0x77-en keresné, ezért a kódban újradefiniáltam a megtalált címet. Ez se segített rajta.
A szenzor 3,3 V-ot igényel, ezt az ESP32-től kapja. Ez lenne kevés? De akkor i2c-kereséskor miért találja meg? Valami ötlet, hogy mit nem veszek észre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest