Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Nagyot ugorhat a Poco M8 Pro
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Mobil flották
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
Na, de ha pl. egy 500 nanos jelet akarsz kiküldeni kézzel, akkor beállítod a pint 1-re, aztán figyeled az időt és 500 nano múlva átteszed 0-ba, de lehet, hogy közben megszakít, és akkor az már nem 500 nano lesz! Mivel gyors a proci, ezért menne így, kézzel is, ha biztosan nem lenne szaggatás. Elvileg persze le lehet tiltani a megszakítást, de hiába tiltottam le, akkor is közbejön néha egy pici szaggatás. Próbáltam az egyéb taskokat is leállítani, de nem jártam sikerrel. Tehát, ha valamire NAGYON GYORSAN kell válaszolnod, az nem biztos, hogy nagyon gyors lesz. Tudom, persze, használjunk RTM-et, PWM-et, vagy interruptot, de a kíváncsiság hajtott.
Elvileg "until"-os időzítés is van, de nekem azzal se jött össze. A priorításokat is hiába variáltam, gyakorlatilag mindegy volt, hogy 1-es, vagy 24-es (25 a max) volt. Még jó, hogy csak kíváncsiságból játszogattam vele, nem éles dologban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- Temu
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- World of Tanks - MMO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite megkímélt állapotban eladó!
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elvileg "until"-os időzítés is van, de nekem azzal se jött össze. A priorításokat is hiába variáltam, gyakorlatilag mindegy volt, hogy 1-es, vagy 24-es (25 a max) volt. Még jó, hogy csak kíváncsiságból játszogattam vele, nem éles dologban.
ekkold