Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ok, köszi! Rákötöttem a shield v5 soros portjára. A telefont engedi is kapcsolódni, de semmit nem reagál a robot. Próbáltam több alkalmazással is. (bluetooth rc controller, meg a bluetooth conroller) Az a lényeg, hogy nagybetűket küldök soros porton: F:előre, B:hátra, L:balra, R:jobbra, W:ledek be. Bluetooth terminál van a 2. appban, azzal se csiál semmit.
Ha usb-n van az arduino (bluetooth kihúzva) és a soros monitoron keresztül küldök neki parancsokat, akkor az működik. Ha bluetoothon keresztül, akkor meg semmi. (usb kábel kihúzva, arduino ki-bekapcsolva)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold