- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Azon gondolkodom, én is csinálok valami arduinos szerkezetet a kocsimra, hogy mindenki mást zavarjon, mert akkor jobban odafigyelnek. Villogó hátsó lámpa jó lenne, de az elsőt is villogóra csinálnám, arduinoval N FETtel azt is meg tudom oldani. Azt még nem tudom, hogy arduinoval hogyan tudnám a hangtompítót kiiktatni, de talán egy elektromos szelep a katalizátor mögé megoldható. Vizsgán kikapcs, máskor bekapcs. És ami a legjobb: arduinos átalakító a lambda szonda mellé, hogy ne azt az értéket adja tovább, amit a szonda mér. Ezt egyébként ötvenezerért árulják. Rettentően füstöl tőle az autó, így felhívja a figyelmet, hogy ÉN jövök. Arduinoval 1-2 ezerből kijön. (egyébként is most kell csinálnom egy kísérleti generátorra ilyet, mert másként az automatika nem engedi a lambdát változtatni kísérleti céllal se). Valami jó erős arduinos duda kellene, amit nyomkodhatok, hogy felfigyeljenek rám. Szerintem ez is megoldható: arduino fgv generátorként + erősítő. Még egy jó magas légterelő is kellene, hogy még jobban észrevegyék, hogy ÉN jövök, de azt nem tudom, hogy lehetne arduinoval megcsinálni. És persze nem nyitok vitát ezekről. Csak nehogy mindenki ezt akarja csinálni, mert akkor ez India lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó Intel NUC8i5BEK mini PC
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest