Hirdetés
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
World-Soft
senior tag
Jajjjj jó kis C64....

Köszi a valaszod.
Sokat segít szerintem.
Amit nem találtam az a méret, mert azzal gondban vagyok.
Meg tudod esetleg mondani ha hasznaltal ilyet, vagy hogy, mert nincs hely. Van e ehhez hasonló méretben is? ([link])Illetve az érdekel, hogy mikor azt mondjatok, hogy 5v toleráns az mit takar?
Tehat elviseli? 5v eseten a magas es alacsony jelszinteket is jól ertelmezi? Esetleg 5v ki is szedhető valahogy belőle? (Ez utóbbi azert kerdés mert van egy egysegem ami 5v-ot kér és 5V-os pwm-re van szüksège a vezerleshez, mert ehhez lett kimondottan tervezve).Illetve azt már tudom hogy ezeknél valamit trükközni kell. Nem olyan egyszerű mint a nanonal a programozás, hogy usb rá, feltölt és kész.
De nem teljesen tiszta még.Köszi az infót, és ha a többire is tudsz mondani valamit azt is előre köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia)
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- HP 15 ProBook 650 G8 FHD IPS i5-1145G7 vPro 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold