-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urna
tag
válasz
ViZion #23647 üzenetére
Az eredeti terv az volt hogy egy Pi-t pakolok egy régi iBook 4-be. Még kéne a touchpad amit működésre kéne bírni, satás optikai meghajtó már megvan meg kijelző is. Hely is éppen hogy lenne mindennek ahogy méregettem.
Nem firss a projekt, mert ült szegényem 1-1,5 évet a polcon de most nincs hajtás munkában.
Sorban haladgatok, most a touchpad meg a tápellátás ami még kérdőjeles.. a touchpadnél eszembe jutott hogy kicserélem egy usb-s re és nem szenvedek .. de a fedél-záró mechanika meg mellette szól.. cserébe ennek csak egy gombja van és adb-s
Most ha minden kötél szakad és a Pi inkább home szerverre megy .. akkor meg már van egy billentyűzetem. Ami .. hát nekem legalábbis kényelmesebb mert lapos, de hosszabb bill útjai vannak mint a legtöbb low profile cuccnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest