- iPhone topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
ViZion #22466 üzenetére
Nyilván nem adják ki, de azért poén, vmi szenzor adat csak jön, nem tudom.
Amúgy semmi extra, kellett egy hûtô és zajszint szerint mentem felfele alulról árukeresôn, a legesleghalkabb ligában volt Whirpool meg 1-2 jó drága vmi, egy dB-vel fentebb meg ez, wifirôl le is mondtam már, hogy a konyhám és mindenem is az legyen, erre ebben pont van. Elvileg még a HA-val is összehozható már, ahogy fórumokat bújtam, kíváncsi leszek. (Az Ariston bojlerem is wifis, a klímám is az lesz, és csak azért Gree, mert ô nem zárta le a rendszert a HA elôl), szóval ez mák kb.
Egy full standard hûtô amúgy, Candy CCUBT5519EW, tényleg semmi különleges.. tetszett a zajszint (ha hihetô) és a belsô elrendezése, ennyi. Praktikum.
De jót mosolyogtam, ahogy szedtem le a fixen tartó ragasztószalagokat a belsô dobozokról, hogy a tojástartóba be volt dobva egy ESP32-es matrica az alap infókkal és a wifi MAC address-el..
Elvileg mutat hômérsékleteket (fagyó+normál), illetve app riaszt, ha az áram elszállt (amennyiben szünetmentesen a router)
elvileg.. ismerôs ezt mondta.. lehet van benne vmi supercapacitor vagy egyéb megoldás, amivel még életben az ESP32 akkor is, ha power off. De ezt ismerôs írta most, szóval biztos ami biztos, majd nemsokára lemeózom.. hagyom állni muszajból, késô délután indítom és kiderül. 😊
Egyébként off, de 1 ember hozta fel az 1. emeletre lépcsôn, egy marha praktikus ilyem hordár cipekedôs kétkerekû billentôs kis bizbasszal, aminek volt az alján egy elektromotor is + mechanika, bekapcsolta a lépcsô alján és a kütyü elkezdte a hütôvel együtt mászni a lépcsôket. LoL csak néztem, ezt miért nem tudtuk már 20 éve feltalálni ?
Egy kamaszgyerek felhozta volna a 195 magas hûtôt, poén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- LG LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Linux kezdőknek
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest