- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanya1111
csendes tag
Sziasztok!
Okos öntözés vezérlésen törtem a fejem, megtaláltam az OpenSprinkler-t a githubon ami kb mindent tud, ami nekem kell:
- ESP8266-on fut
- időjárás alapján módosított ütemezés
- érzékelők kezelése
- végtelen számú körök kialakítása
- ios/android applikáció
- web interfaceGyorsan fel is raktam az itthon lévő nodemcu-ra, ezután jöttem rá ez a rendszer nem a gpio-n vezérli a reléket, hanem egy I/O bővítőt használ, a kód alapján kettőt is kezelne PCA9555A és PCF8574 chipet. A PCA9555Achipet nem találtam sehol így rendeltem egy PCF8574 chipet, be is kötöttem a SCL-t a GPIO5-re SDA-t a GPIO4-re + 3,3 volt és GND, de sajna ha rá van dugva a bővítő akkor nem akar elindulni a rendszer. Ahogy lehúzom róla egyből elindul.
Több kérdésben kérném a segítséget:
Van e valaki aki foglalkozott ezzel a rendszerrel, van e rá esély, hogy működésre bírjam, vagy kell hozzá a rendszer vasa és engedjem el?
Ha nem foglalkozott még senki ezzel, lenne valakinek kedve segíteni egy ilyen projektben? Programozó vagyok így a firmware-ben megnéztem miket használ, de csak sejtem, hogyan kellene ezeket bekötni, viszont a firm alapján úgy érzem csak apróság lehet ami miatt nem megy.
Előre is köszönöm:Sanyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest