Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanya1111
csendes tag
Sziasztok!
Okos öntözés vezérlésen törtem a fejem, megtaláltam az OpenSprinkler-t a githubon ami kb mindent tud, ami nekem kell:
- ESP8266-on fut
- időjárás alapján módosított ütemezés
- érzékelők kezelése
- végtelen számú körök kialakítása
- ios/android applikáció
- web interfaceGyorsan fel is raktam az itthon lévő nodemcu-ra, ezután jöttem rá ez a rendszer nem a gpio-n vezérli a reléket, hanem egy I/O bővítőt használ, a kód alapján kettőt is kezelne PCA9555A és PCF8574 chipet. A PCA9555Achipet nem találtam sehol így rendeltem egy PCF8574 chipet, be is kötöttem a SCL-t a GPIO5-re SDA-t a GPIO4-re + 3,3 volt és GND, de sajna ha rá van dugva a bővítő akkor nem akar elindulni a rendszer. Ahogy lehúzom róla egyből elindul.
Több kérdésben kérném a segítséget:
Van e valaki aki foglalkozott ezzel a rendszerrel, van e rá esély, hogy működésre bírjam, vagy kell hozzá a rendszer vasa és engedjem el?
Ha nem foglalkozott még senki ezzel, lenne valakinek kedve segíteni egy ilyen projektben? Programozó vagyok így a firmware-ben megnéztem miket használ, de csak sejtem, hogyan kellene ezeket bekötni, viszont a firm alapján úgy érzem csak apróság lehet ami miatt nem megy.
Előre is köszönöm:Sanyi
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gyúrósok ide!
- Borderlands 4
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- E-roller topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Gurulunk, WAZE?!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest