Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazs87
tag
Sziasztok!
A fórum visszaolvasása még eltart némi ideig, de türelmetlen vagyok és lenne pár égető kérdésem.
Írtam egy etherneten kommunikáló termosztátot.
Az első gondom az ethernet server és a webserver hivatalos libekkel volt, ha külön használom/tesztelem működik, ha összeollózom a programrészeket nem stabil a működése. Találkozott már valaki ezzel a problémával?
Valami üti az SD olvasásomat is. 10-ből 6x nem veszi észre a kártyát ami az eth shield-be van dugva. Mivel ez megint csak lib és a kártyához hozzá sem értem az eltérő végkimenetelű események közt nem tudom hol keressem a hibát.
A 3. problémám, hogy a stabilan működő nano slave-k, amik handshake nélkül dobálják minden 100 érték után az átlagértéküket néha kifagynak, annak ellenére, hogy ha nincs connectelve addig ül egy while ciklusban és próbál csatlakozni, ameddig újra nem sikerül neki. Ha a mastertől elveszem az 5 voltot és úgy indítom újra általában helyreáll és megint megy a kommunikáció etherneten. (most hardveres resetet kap, ha több ethernet slave érték nem jön be bizonyos idő után - timeout)
Remélem érthetők a felvetett kérdések/problémák és valaki már találkozott velük.A programok viszonylag nagyok, ezért nem copy-znám be ide őket 1 az 1-ben, de ha valakit érdekel szívesen átküldöm.
Köszi!
Bazs87
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold