- Mobil flották
- Netfone
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazs87
tag
Sziasztok!
A fórum visszaolvasása még eltart némi ideig, de türelmetlen vagyok és lenne pár égető kérdésem.
Írtam egy etherneten kommunikáló termosztátot.
Az első gondom az ethernet server és a webserver hivatalos libekkel volt, ha külön használom/tesztelem működik, ha összeollózom a programrészeket nem stabil a működése. Találkozott már valaki ezzel a problémával?
Valami üti az SD olvasásomat is. 10-ből 6x nem veszi észre a kártyát ami az eth shield-be van dugva. Mivel ez megint csak lib és a kártyához hozzá sem értem az eltérő végkimenetelű események közt nem tudom hol keressem a hibát.
A 3. problémám, hogy a stabilan működő nano slave-k, amik handshake nélkül dobálják minden 100 érték után az átlagértéküket néha kifagynak, annak ellenére, hogy ha nincs connectelve addig ül egy while ciklusban és próbál csatlakozni, ameddig újra nem sikerül neki. Ha a mastertől elveszem az 5 voltot és úgy indítom újra általában helyreáll és megint megy a kommunikáció etherneten. (most hardveres resetet kap, ha több ethernet slave érték nem jön be bizonyos idő után - timeout)
Remélem érthetők a felvetett kérdések/problémák és valaki már találkozott velük.A programok viszonylag nagyok, ezért nem copy-znám be ide őket 1 az 1-ben, de ha valakit érdekel szívesen átküldöm.
Köszi!
Bazs87
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- Prémium MAGYAR PBT custom keycap készlet eladó - Goblintechkeys
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- ASUS ROG Strix G17 17.3" Notebook! i7-10750H / RTX 2070 Super / 1TB NVMe / 16GB DDR4! BeszámítOK
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest