- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
válasz
JulianSinulf #22010 üzenetére
Gratula!!
Én a tápegységet kb a biztosíték, trafó, egyenirányító, pufferkondi és valami kapcsoló üzemű cucc, nagyjából eddig tudnám. Kimaradna a feszültség és áram érték vezérlés...
meg rövidzár védelem .... bevallom sosem terveztem tápegységet..
Én sosem szivattam senkit, hogy blőd dolgokat kérjek tőle. Nekem fontosabb, hogy a logikát és az észjárást lássam valakiben és akivel majd együtt fogok dolgozni. Mert az nem megy ha valamin agyalni kell és a másik csak szívja a levegőt, mert azzal nem fogsz egy probléma megoldásnál előrébb jutni. Mindegy hogy valamit programozni kell, vagy végig gondolni a működését esetleg visszafejteni.. kell az ötlet és a másik gondolkodás módja is... és ekkor jön jól hogy a másiknak is vannak ötletei amit logikusan végig tud vezeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Opel topik
- BestBuy topik
- Fujifilm X
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC - 2db
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 55EG9A7V 139 cm / 55 Full HD OLED Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest