- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
gyapo11
üzenetére
Na most jutottam el odáig, hogy ezzel foglalkozzak. Sajnos programozásból nem állok a helyzet magaslatán, szinte egész nap a netet dúrtam, hátha találok valami épkézláb megoldást, de sajna nem sikerült, a legközelebbi ez lett volna, itt szép a GUI is, de Windowson nem ismeri fel a COM portot, Ubuntun meg ugyan felismeri, és elvileg csatlakozik is, de... nem történik semmi

Most ez alapján már azt megcsináltam, hogy PuTTY-ba beírt parancsokkal meg tudok csinálni alap dolgokat (ON, OFF, stb), de az igazi ide is a fentihez hasonló GUIs megoldás lenne, hogy egy színkeréken kiválasztani a megfelelő színt, és gombokra effektek elindítása. Nagyon bonyolult lenne így összerakni?
Még egy noob kérdés - mit használ az awtfy.com-os leírásban serial parancsok küldésére az író, vagy esetleg ilyen progira tudok tippet adni? PuTTY nem írja ki, amit pötyögök...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest

ekkold