- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- One mobilszolgáltatások
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeniX-
senior tag
Sziasztok, picit segítségre, tippre lenne szükségem.
Ismét elővettem a mikrokontrolleres dobozomat, hogy foglalkozzam vele, mivel mostanában nem lehet annyi időt kint tölteni a szabadban. :-)Van két klón arduino nanom, és nem tudom rávenni őket, hogy működjenek.
Nem volt rajtuk bootloader, így a neten talált leírások alapján a vázlatok/ArduinoISP programot feltöltöttem egy működő UNOra, majd onnan "Bootloader égetése" menüponttal a NANO-ra. (Természetesen először sima programmerrel, majd a bootloader nélkülinél "Arduino as ISP" programozó kiválasztásával)
Lábkiosztásom:
Master: Target:
10 -> Reset,
11 -> 11,
12 -> 12,
13 -> 13,
5V -> 5V,
GND -> GND
Ez a folyamat lemegy, feltölti, látom, hogy a tx/rx ledek villognak a NANOn.Viszont onnantól kezdve, hiába választom ki, nem tudok rátölteni semmit a NANOra, mert olyan hibám van, hogy :
avrdude: ser_open(): can't set com-state for "\\.\COM6"
A CH340-es drivert már frissítettem (win10).
Az USB kábelem is adatkábel, mert régi fényképezőé volt.Bármi tippetek van, hogy mit rontok el? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold