-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Hello,
Nekem ugyanez az ESP32 -es webkamera van, de az enyém 1 perc alatt 1 kép kockát ad.[link]
Ha a legkissebbre veszem a kép felbontást, akkor 10-15 mp 1 kép kocka, de a kepet alig látni olyan pici. Azt hittem ez ilyen gyenge, és dobtam a sarokba...vele együtt a projectet is.
A videón viszont, nagy felbontásban jó frissítéssel ad képet.
Ahogy megvettem úgy van, semmit se változtattam, csak bekapcsoltam, csatlakoztam.
Valamit be kell állítanom> Vagy miért rossz nekem?Wifi 1m-re van, és nincs gond a wifi-vel. Biztonsági kamera is azon van és FHD képet ad. Telefonono néztem a wifi sebességet nincs gond vele. Tehát nem azzal van baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Le Mans Ultimate
- BMW topik
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- Gamer PC - Ryzen 7 2700X, RTX 2070, 16gb RAM
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest