Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vegyszer #21455 üzenetére
Ahogy én nézem, ez valami bányász céleszköz, akik LoRaWAN-on kommunikálnak.
🤣 Bocs.
Ezek LoRaWAN routerek, amik LoRaWAN hálózatot hoznak létre. Helium tokent kapsz az üzemeltetésért, minél több másik routerrel tudsz összekapcsolódni, annál többet tudsz vele bányászni.
Azt tudtam eddig a bányászatról, hogy erőforrásigényes dolog
Az volt régen, amíg proof-of-work volt a bányászat alap koncepciója. Itt proof-of-coverage van.De arról utalást, hogy lehet használni pénz ellenében a hálózatot, na azt nem találom
Ezeket úgy írom, hogy én magam nem használom egyik részét se a hálózatnak, egy kollégámtól hallottam a hírét, aki viszont befektetett (több) routerbe is. Látható a lefedettségi térképen, hogy Debrecenben jobb a lefedettség, mint Budapesten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest