Új hozzászólás Aktív témák

• JozsBiker

aktív tag

Sziasztok !
    Azt szeretném kérdezni, hogy a széles körben elterjedt "kék színű" relé modulok szerintetek mennyire megbízhatóak ? Végigbogarásztam a fórumot és felvetődött már témaként csak nem igazán derült ki semmi a válaszból.

Egy 230 V -os kézi kapcsolót kellene kiváltanom távvezérlősre és az a gond, hogy nem is tudom pontosan milyen áramokat kapcsolna. Egy kis templom szerű torony kis harangját vezérelné egy messzi messzi távoli galaxisban faluban. Szeretném viszonylag bombabiztosra megcsinálni. Az SSR -t kizárnám amiatt mert nem ismerem a terhelés jellegét ( annyit tudok hogy elektromágneses mozgatású a harang ). Ha nem javasoljátok a "kék modult" örülnék alternatív javaslatnak helyette.

( Maga a vezérlés SMS -el menne, SIM900 modullal gondoltam, de még nagyon az elején vagyok, szívesen fogadok javaslatokat :) . Tulajdonképpen először kész megoldást kerestem de bonyolítja a helyzetet hogy SMS -től függően többféle kapcsolási időkre van szükség, ahhoz mindenképp kell valami mikrovezérlő. )

Új hozzászólás Aktív témák