Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Azt szeretném kérdezni, hogy a széles körben elterjedt "kék színű" relé modulok szerintetek mennyire megbízhatóak ? Végigbogarásztam a fórumot és felvetődött már témaként csak nem igazán derült ki semmi a válaszból.Egy 230 V -os kézi kapcsolót kellene kiváltanom távvezérlősre és az a gond, hogy nem is tudom pontosan milyen áramokat kapcsolna. Egy kis templom szerű torony kis harangját vezérelné egy messzi messzi távoli
galaxisbanfaluban. Szeretném viszonylag bombabiztosra megcsinálni. Az SSR -t kizárnám amiatt mert nem ismerem a terhelés jellegét ( annyit tudok hogy elektromágneses mozgatású a harang ). Ha nem javasoljátok a "kék modult" örülnék alternatív javaslatnak helyette.( Maga a vezérlés SMS -el menne, SIM900 modullal gondoltam, de még nagyon az elején vagyok, szívesen fogadok javaslatokat
. Tulajdonképpen először kész megoldást kerestem de bonyolítja a helyzetet hogy SMS -től függően többféle kapcsolási időkre van szükség, ahhoz mindenképp kell valami mikrovezérlő. )
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Tulajdonképpen először kész megoldást kerestem de bonyolítja a helyzetet hogy SMS -től függően többféle kapcsolási időkre van szükség, ahhoz mindenképp kell valami mikrovezérlő. )
ekkold