- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
Sziasztok,
Sikerült kipróbálnom a 2N7000-es MOSFET-et, és jelentem, h tökéletesen üzemel, teljesen nyit (vagy épp zár) 3.3V-on, szóval nyugodtan használja, akinek szüksége lenne rá.
Más:
Mindenhol azt olvastam, hogy a WS2812B-nek minden egyes színe 0.02A-t fogyaszt.
Nekem 30db led van, igaz, csak egy oldalról betáplálva, de a teljes hossz kb. 2m, és 0.5mm2 vastagságű kábelt használtam. A feszültség esés 0.2V a másik végén.
Ekkor a 30 * 0.02 = 0.6A helyett csak 0.4A-t vesz fel, és szinte bármelyik színt használom, akkor ekörül van az áramerősség. Ha hozzáadok még egy másik színt, akkor 1.2A helyett 0.75A lesz, és mind a három szín esetében 1.8A helyett 1.05A körül fogyaszt.Neki is hasonlóan kevesebbet fogyaszt, ha mind a 3 világít.
0.3+0.2+0.3 = 0.8A-nek kellene lenni, de csak 0.6 lesz.Ez mitől lehet?
Vagy csak egyszerűen ekkora különbségek lennének a LED strip-ek között?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tippmix
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LEGO klub
- Lexus, Toyota topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Be Quiet Pure Rock FX Black BK033 + Garancia 2027.02.08-ig
- Asus Rog ALLY Z1 Extrem
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3462 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest