Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
üzenetére
Arra nem gondoltál, hogy folyton ébren tartod az eszközt és wifi helyett sokkal alacsonyabb fogyasztású URH chipecskével kommunikálsz vele?
Ok, arcból lecsavarok, én is csak most találtam rá ezekre az apróságokra, a szabadon használható rádiófrekikről olvasgatva
. Én is berendeltem már a 01S+DHT22 kombókat, jobb 5let lett volna 433MHz alapú lapkára pakolni azokat a hőmérőket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tesla topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo IV
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- XPEnology
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Én is berendeltem már a 01S+DHT22 kombókat, jobb 5let lett volna 433MHz alapú lapkára pakolni azokat a hőmérőket.
ekkold