Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kipróbáltam az USB powerbank adaptert. Hááát... nem pontosan olyan, mint gondoltam.
Kapott egy 1000mAh/3.7V fólia akkut. Az akku vezetékein 4.18V mérhető. Kicsit soknak érzem, de ennyire töltötte fel az eszköz, amiben eredetileg volt.
Viszont az USB kimeneteten nem 5V van, hanem 4.13V. Vagyis feszültség emelést nem csinál az adapter. Ez akkor lesz mégnagyobb gond, amikor az akku merülni kezd.A microUSB-ről megtáplálva a kimeneten megjelenik az 5V, egy led világítani kezd, az akku vezetékén továbbra is 4.18V mérhető. Nem tudom eldönteni, hogy tölti vagy nem, mert szerintem túl van most töltve és a feszültség nem változott usb táplálás esetén sem az akku érintkezőin, szóval sanszos, hogy nem vagy pont 4.18V-al teszi.
Viszont a kimeneten folyamatosan van feszültség csak ugye nem állandó.
Új hozzászólás Aktív témák
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Raspberry Pi
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Elektromos autók - motorok
- Call of Duty: Black Ops 7
- Horgász topik
- Interactive Brokers társalgó
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- PC bontás - be quiet Silent Base 600, be Quiet 550W, B760M DDR5, i5-12400F, 32Gb, RTX 3080, 1Tb SSD
- Canon EOS 5D Mark III DSLR sok tartozékkal
- Canon EF & EF-S objektívek + K&F szűrők
- Canon 90D + 2 akku + portré grip
- Samsung S25 Ultra, 256GB, Titán Black, fóliás, gyári független, ajándék gyári bőr tok+biztosítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold