- Milyen okostelefont vegyek?
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- iPhone topik
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DougButabi
tag
Én ugyanebben a cipőben jártam mint Te, csak úgy beledobáltam a kosárba ami eszembe jutott.
A mostani tapasztalatom, illetve amit kifelejtettem akkor, de tudom ajánlani:ch340-estől nem kell félni, van driver.
breadboard mindenképp, mert alap. picit is nagyot is.
+1 nano, hogy tudd tesztelni az RF átvitelt
RF kit, ha már van nano-d.
Mindenféle kábel (male-male nem elég, male-female, female - female) készülj mindenre, sose lehet tudni.
Ellenállások, mert ez kell alap szinten is.
Ez is kell-het, én egy hónapja nem kötöttem be az RTC-met, mert nem lehet rádugni a breadboard-ra. (persze ha lenne male-female kábelem....)Most ez jutott eszembe, de a lista bővül sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Zephyrus G14
- iMac 2019 21,5 Retina 4K
- Szép állapot!! Dell Latitude 5495 Ryzen 5 Pro 2500U 16GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest