- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
Undoroid #17545 üzenetére
Sziasztok!
Végül EZT a projektet építettem meg, ami szépen is dolgozik...viszont megfigyeltem valami furcsaságot a működésben: a furcsaság a driver panelon figyelhető meg! Amikor a joy-al irányítom a forgás irányát, akkor a visszajelző LED-ek szépen jelzik a motor tekercseinek gerjesztését. Ha viszont a joy alaphelyzetben van, akkor ugye nincs motormozgás, de az indikátorokon halvány jelzést lehet látni, vagyis a tekercseket -csökkentett teljesítménnyel ugyan, de- ekkor is folyamatosan gerjeszti az áramkör. Maga a motor láthatóan erre már nem reagál!
Ez csak szerintem nem a helyes működés? Nem biztos, hogy jót tesz a drivernek és a motornak?
Kapcsoló üzemű tápegységgel élesztettem! Lehet, hogy a tápban jelenlévő nagyfrekvenciás zavarjelek ennek a jelenségnek a forrása?Korábban már használtam ezt a drivert és a hozzá tartozó motort, de akkor a betáp több darab 18650-es akku volt és nem volt semmi halvány alapjel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest