- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ekkold #16571 üzenetére
A Pascal nekem majdnem teljesen kimaradt, illetve egyszer, még az ősidőkben, telefonra akartam játékot írni, és a java-t túl bonyolultnak találva MIDletPascal-ban oldottam meg, ehhez megtanultam, majd teljesen el is felejtettem a Pascal nyelvet.
Én Basic-ben kezdtem C64-en, 6510 assembly-al folytattam, majd kb. 20 év kihagyás után PHP, kis Pascal, kis python (ezt meg a Symbian-on használtam, mert a Symbian-t is túl bonyolultnak találtam). Az assembly-t valamiért nagyon megkedveltem, úgyhogy az AVR assembly-t is megtanultam (legalábbis egy részét). A C-t a LEGO Minestorms miatt kezdtem el, aztán PIC-el próbálkoztam, de szerencsére jött az Arduino meg a C++.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- ASUS ROG Zephyrus M16
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest