Hirdetés
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
dave0825
üzenetére
What?

Nagyobb keresztmetszetű vezetékkel nem lesz bajod, elvégre az ellenállása is kisebb lesz(persze ha közel azonos minőségű rézből van), és ha nem valami szar , amiben kismillió törés van , akkor az impedanciája sem lesz rossz, de nálad ez amúgy sem számít most. De én már rég elvesztettem a fonalat, hogy mi is a baj, de nekem már a LED tömböd kapcsolása sem nagyon tetszett, egyszerűbben is meg lehetett volna oldani.
Még mindig hiányolom, hogy az egész rendzerrők nem raktál fel kapcsolási rajzot. De ezen felül még az is bejön , hogy azt hogyan is sikerült megvalósítani, mert pl elég akár egy rossz, nem jól sikerült forrasztás és máris gond lesz. Lehet már jobban járnál ha back to basics alapon újrakezdenéd az egészet és ha kell akkor szerintem rajtam kívül sokan fognak még itt segíteni neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold