- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Igen, nekem is feltűnt, hogy az épp 5,0V,tehát nem a mondó vagy a tekercs a ludas. Ezért kicseréltem azóta 1-1 olyan vastagra (vagyis pont arra), ami a 230as 2 eres kábelekben van. Ezzel már a 4,85 helyett 4,92-t mértem, akkor így már jó? Viszont valami egyáltalán nem okés, mert múltkor, mikor írtam, hogy már gyengébben világítanak azok a ledek, amiknek nem kéne, kiderült, hogy még mindig ugyanúgy, vak nem mindig, hanem attól füg, hogy melyik eleme világot a mátrinak. Tehát több elemnél is világít halványan olyan, aminek nem kéne, meg mindig, nem mindegyiknél.
Amúgy én eddig mindig azt gondoltam, hogy a túl vastag kábel azért nem jó ilyen kis áramoknál, mert elveszik benne. Akkor ezek szerint a túl vékony sem jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile (ARPG)
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Házimozi haladó szinten
- Google Pixel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó Intel NUC8i5BEK mini PC
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tisztelt Érdeklődő! Jelenleg kínálatunk frissítés alatt áll.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest