- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
ekkold #16060 üzenetére
Az a helyzet, némi teszt, számolgatás, és B+-olás után (hogy ..é nem olvastam el jobban a speckót) rájöttem, ez rohadtul alkalmatlan a feladatra.
Az ok, hogy az analóg bemenet 1023(1024) osztású, és 100A max méréssel az 0,1A felbontás, ami nekem jó. Igenám, de ez a szuper IC 2.5-3.5V közt (0.925V) skálázza a kimenetet, ami pont ötöde lesz így, közel 1A felbontás az kb 2A pontosság, ami már a kuka kategória kb.
Nézek mégis olyan áramváltót, ami nem 100/5A és 5A mérő kell elé, hanem eleve DC kimenetes. 0-5V
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- MotoGP & WSBK
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kés topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest