- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem lesz iPhone 19
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
Köszönöm mindenkinek az ötleteket !
Valóban az az egyik gond, hogy nem "labor körülmények" között működne a cucc, az esővíz hoz magával mindenféle dolgot. Az 5-10 mm érzékelése úszós megoldással azt hiszem eleve precíz eszközöket igényel, viszont előfordulhat akár 10 cm -es, gyorsan áramló koszos víz is.
Arra is gondoltam, hogy egy nagyobb üreget kellene kialakítani amiben már lenne hely rendes úszós megoldásnak is, de a csatorna alatt sajnos beton van amit nehezen tudnék kivájni.
Vagy esetleg egy ilyen eszközzel, az érzékelő végeit precízen beállítva a megfelelő magasságba ? :
Átgondolom az ötleteket, túlságosan nem szeretném a topic határait feszegetni, megírom ha jutottam valamire.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold