Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Magam sem tudom, mit bénáztam két hete, mikor egy fél napot elcsesztem erre, de most kb. 5 perc alatt lefordult a Ryzen konfigomon 5.6-os kernelen a driver és gyönyörűen műx
Volt ugyan két warning, de meglett a kernel driver és jó is. Csak tudnám, mire használjak egy 320x240-es touchscreen-t. Volumio-t nem teszek rá, túl kicsi felbontás. Valami készülék vezérlést lehetne.. de mivel alkotok rá képet, gombokat, stb.. mert ugye touch-os..
Egyelőre annyi van, hogy cat /proc/fb -re az jön ki, hogy van egy 1-es azonosítójú új framebuffer eszközöm is. Taps.
0 EFI VGA
1 rpusbdisp-fbPróbálkoznék még egy ilyen weather station ESP-s projektből, mivel itt az ESP az asztalomon, kreálni valamit, pontosan ehhez a display-hez írja az instrukciókat, de a wiring nem stimmel
Ezen a kijelzőn hátul a micro USB port mellett csak 7 forrasztási pont van (és egy extra csatlakozó 7 tüskéje, ami ugyanez a 7 lesz sztem), illetve a szalagkábele ahogy áttör a nyákon egy résen és csatlakozik a vezérlőjéhez, de ez meg vagy ránézésre 100+ körüli kontakt, szóval az itt említett DISP oszlopos csatlakozók nincsenek meg. De még nézelődök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Vanguard
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Hobby elektronika
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen monitort vegyek?
- Linux Mint
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- CORSAIR K100 AIR
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Volt ugyan két warning, de meglett a kernel driver és jó is.
Ezen a kijelzőn hátul a micro USB port mellett csak 7 forrasztási pont van (és egy extra csatlakozó 7 tüskéje, ami ugyanez a 7 lesz sztem), illetve a szalagkábele ahogy áttör a nyákon egy résen és csatlakozik a vezérlőjéhez, de ez meg vagy ránézésre 100+ körüli kontakt, szóval az itt említett DISP oszlopos csatlakozók nincsenek meg. De még nézelődök.
ekkold